Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] .Pestka.

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka z cb Istny, kolejny raz dajesz mi bana za "flame", widać, że nie odróżniasz normalnych rozmów z flejmem. Tak samo ban dla rogo, nwm za co.

SZMATOSLINE - jego były nick.

Sssak(Ob)leśny - może to jest flejm?

c***a - brak obrazy

Nie zgłosiłem rogo więc nwm po c**j ktoś sie w*******a i banuje za takie coś, nie czuje się urażony tym co pisał rogo więc go odbanujcie.

Opublikowano

901661408900146611928.png

Nie widzę przeszkód do nadania bana, chcesz trollować to na PW z kolegą.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

901661408900146611928.png

Nie widzę przeszkód do nadania bana, chcesz trollować to na PW z kolegą.

OOO to troll czy flejm? Jak pisałem, nie czuje sie urażony tym co on napisał, więc nwm na jakiej podstawie go banujesz. Wylizałem unbana więc to chyba nie jest obraza? :)

Ty pedale, wow na serio słowo by dać 7 dni.

Opublikowano

To jest połączenie, jednak uznałem, że ban na 30 dni za trolling byłby zbyt surową karą.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

To jest połączenie, jednak uznałem, że ban na 30 dni za trolling byłby zbyt surową karą.

No bez jaj, ja tam nie widze ani tego ani tego :v Widać, że nie masz już do czego sie przyjebać.

Zmniejsz go chociaż do 3d, bo tam nie ma ani tego ani tego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...