Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z DC na LCGN02

xxRinokiDxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś pobrałem sobie Lc Generic name 02 problem zaczyna sie po 10 sec od zalogowania normalnie sobie chodze wszystko git i nagle po 10sec dc 

Nie wiem czemu ale na innym serwerze też tak miałem z czego to wynika patrzyłem firewalla i nie ma tam żadnego problemu więc co to jest proszę o pomoc i z góry dziękuję !

aaa bym zapomniał w luncherze zalącza mi się taka informacja.

Pozdrawiam  post-497037-0-76843600-1408892559.png

Opublikowano

Nie jesteś od tego, więc się może nie wychylaj :D Bo dział jest dobry, LCGN02 = serwer prywatny. Ten dział obejmuje serwery prywatne. Więc gdzie miał napisać? W dziale Media?

Co do tych skryptów to w sumie norma, ja też to mam często, klikasz "tak" albo "nie" i później włączasz grę normalnie, nic to nie przeszkadza. Albo po prostu uruchamiaj przez multi ;)

DC może być spowodowane np brakiem kilku plików, które się zawieruszyły gdy rozpakowywałeś. Pobierz grę na nowo i rozpakuj, wszystko przy wyłączonym antywirusie, firewallu i innych tego typu gównach.

Jak nie pomoże, to może być też wina Twojego łącza.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...