Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z Wyszukiwarką serwerów samp

dudek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie dokładnie napisać ten temat ale mam problem z wyszukiwarką serwerów samp 0.3z mianowicie uruchamiam sampa i nie chce mi znajdywać serwerów jest jakiś sposób na to? proszę o odpowiedz z góry dzięki.

Opublikowano

Dział w którym powinieneś napisać to

http://www.mpcforum.pl/forum/408-seria-gta/

Co to twojego problemu to nie jest to żaden bug. Na innych wersjach SA:MP wyszukiwało bez problemu? Serwerów szukasz w zakładce " Internet " ?

Upewnij się, że w okienkach z filtrowaniem serwerów nie wpisałeś np. nazwy mapy czy coś takiego. Najlepiej daj SS z SA:MP'a gdzie szuka serwerów.

Opublikowano

Nie od kiedy mam win vista w ogóle nie działa nic nie mam wpisanego i szukam w internet     SS   zaraz dodam.

A inne wersje Ci działają? Np. 0.3x? Spróbuj wejść na jakiś serwer poprzez dodanie jego IP do ulubionych i zobacz wgl czy możesz się z jakimś połączyć (IP jakiegoś serwera poszukaj w internecie).

Opublikowano

Poczekaj trochę, i ci zadziała. Ja mam tak czasami. Hosted i Favorites działa bez problemu. A na internet nie chce szukać.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...