Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie mogę podłączyć słuchawek bluetooth :/

p3nisaider

Pytanie

Opublikowano

Na początku było ok, gdy podłączyłem 10 sekund słuchałem muzyczki i bluescreen i od początku wszystko, teraz blutu nie działa, chociaż pisze że działa.. Na laptopie od razu zadziałał, prosze o pomoc, daje limit lajków, chociaż raz pomóżcie :D

zy95qg.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to wyszukaj , sparuj i resztę już kombinuj w ustawieniach transmisji dzwięku BT

jak nie działa to zainstaluj soft , pewnie masz bluesoleil albo szukaj w sofcie do lapka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale on nie szuka żadnego urządzenia, ale softu nie muszę instalować bo przecież jest już program wbudowany w win7, miałem bluesoil i przed bluescreenem działało też, a po nie szuka nic, ja mam stacjonarny, u siostry na lapku od razu zadziałał.

zy95qg.png

Opublikowano

reinstalij soft od nowa

jako opcję masz usunąć całkowicie oprogramowanie co instalowałeś i pozwolić systemowi zainstalować swoje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale czego oprogramowanie ? 

Odinstalowałem, włożyłem blutacza no i pierwszy raz system sam zainstalował i że gotowe do użycia, ale była tylko jedna opcja że zainstalował, na laptopie były 4 rzeczy gotowe do użycia, no i nadal nie działa bluetooth, tutaj ten sam komunikat, na którym widać że nie działa.. :/

Pomóż robciu!

post-1093982-0-03424800-1408892007_thumb.png

zy95qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...