Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ravia s2 : Data Startu ! 25 Sierpnia & Informacje Zmiany & Let's Play ?

year56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo to gówno pod kasę interesuje? Szczur isamu i tak będzie miał na was wyjebane jak wpadnie parę tyś $, o przekrętach jakie tam są nawet nie wspomnę..

Dzięki za %, wielcy moderatorzy.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Server na pewno będzie najlepszym servem 2014, tak jak s1 za swoich początków, na pewno zagram :3

sygn2.jpg

Opublikowano

Server na pewno będzie najlepszym servem 2014, tak jak s1 za swoich początków, na pewno zagram :3

Zapytam w czym najlepszy? Co on będzie miał że będzie taki najlepszy co? Wszystko to co ma każdy serwer nie wspominając że wszystko stare i gotowe?

Fakt będzie najlepszy pod względem REKLAMY. i chyba to na tyle. 

A i jeszcze dodam że spadłem z krzesła prawie jak zobaczyłem: Nowości a tam zmiana modelu .gr2 broni na inną hahahahha.

Albo odbugowany dzwon na szamana, model 2008 rok.

3_1.png

Opublikowano

Zgadzam się z kilkoma osobami UP, ale nie rozumiem jednego ?? po co robią  drugiego harda skoro mają już jednego ?? mogli by zrobić Medium coś w połączeniu Yitian2 and Balmora

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

To że robią drugi to jeszcze nic, ale co na nim niby jest? ja tam nie widzę nic prócz zmian Wyżyny na Grotę poprawy DT i zmiany bonów broni 70lvl ;D szkoda jeszcze że nie ma żadnej prezki już kij z mpc, ale na forum Ravi mogli dodać no chyba że nie było by co w niej opisać ;)

Opublikowano

To że robią drugi to jeszcze nic, ale co na nim niby jest? ja tam nie widzę nic prócz zmian Wyżyny na Grotę poprawy DT i zmiany bonów broni 70lvl ;D szkoda jeszcze że nie ma żadnej prezki już kij z mpc, ale na forum Ravi mogli dodać no chyba że nie było by co w niej opisać ;)

zgadzam się.

Ravia s2 wielkie halo a to zwykłe gówno.

bede tam grac dzieci od isamu przez pierwszy mesiac a pozniej zostanie 500 graczy i zrobią duzje z s1 :D

Opublikowano

up@ wiadomo, że lepiej wydać hajs na piwko jak najbardziej polecam :)

Tez lubie wypic, ale troszeczke rozrywki tez sie nalezy...

A rozrywka bedzie dla mnie ten serwer

Opublikowano

Sam jestes zlodziej, a serwer bedzie spoko...

Biedakiem jestes to nie graj, lepiej wydaj hajs na piwo

Twoja mentalność jest zajebista, co ma hajs do tego? Mieli serwer S1 to po co otwierają S2, który się praktycznie niczym nie różni a jest jeszcze trudniej - wytłumacz mi to racjonalnie, bo jak dla mnie czysty skok na kasę, a po miesiącu może krócej będzie to samo co na s1, czyli legenda o adminie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...