Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe zmiany klienta w PBE.

AdiFromKorea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko czytałem sobie o league of legends i nagle zobaczyłem że ma wejść w następnym patchu nowy wygląd klienta moim zdaniem na prawde postarali się chłopacy.

Featured-Matches.jpg

http://lolpolska.pl/2308-pbe-nowe-nowosci/

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

No niby jest ok, ale ta zmiana nie satysfakcjonuje mnie, ponieważ jest tylko wizualna, nie wpływa nawet na rozgrywke, bo to tylko klient.

XrgAYyk.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTiBoun skąd takie info ? :)

W dodatku ten nowy launcher i strona jest już od prawie 2 miesięcy jak coś dodajesz to sprawdź czy już tego nie było.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTiBoun skąd takie info ? :)

W dodatku ten nowy launcher i strona jest już od prawie 2 miesięcy jak coś dodajesz to sprawdź czy już tego nie było.

Mówimy o nowej mapie i kliencie. ofc?

Info z dzisiejszego streamu Overpowa ;)

Opublikowano

mógłbyś napisać po ludzku, bo nie rozumiem?

Chciałem sarkastycznie ująć, że twój post jest błędny, gdyż zmiana języka klienta ( z adobe na html ) przyspieszy samą grę ( dla tosterów na pewno ) i klient . Reddit jest źródłem, jakby ktoś nie wierzył

Opublikowano

Chciałem sarkastycznie ująć, że twój post jest błędny, gdyż zmiana języka klienta ( z adobe na html ) przyspieszy samą grę ( dla tosterów na pewno ) i klient . Reddit jest źródłem, jakby ktoś nie wierzył

aha, sorry, myslalem, ze to tylko zmiana wizualna, aczkolwiek ten problem mnie by nie dotyczył, gdyż mam w miarę dobrego kompa. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wszystko fajnie ale niech zrobią coś z Lagami lub z graczami na Bol'u . Fajnie że zmieniają lobby ale to nie jest " ważniejsze "

Opublikowano

Wygląda spoko, ale pod względem wizualnym chyba się cofamy w rozwoju :D Wszystko teraz to kwadraty... Tak jak to było pare ładnych lat temu, jak jeszcze pro programem do edytowania obrazków był nwm. paint? :D

916741414680034286162.png

Opublikowano

Wygląda spoko, ale pod względem wizualnym chyba się cofamy w rozwoju :D Wszystko teraz to kwadraty... Tak jak to było pare ładnych lat temu, jak jeszcze pro programem do edytowania obrazków był nwm. paint? :D

wyglad menu zaciągniety z windowsa 8(kafelki) :)

Opublikowano

Ja tam nie wiem. Na Turcji mam ten launcher dobre 2-3 dni a jak wejde na EUNE to nie mam.

Jak widać Turcja do przodu. Ogólnie ładnie wygląda ale powinna opcja wyłączania tego okna lub przynajmniej tych newsów.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...