Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki program?

DurapeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zacząć robić coś z grafiką i chciałbym abyście mi doradzili w jakim programie robić. Nigdy nie miałem styczności z grafiką, jestem w tym zielony, więc żeby program był też w miare łatwy, dla początkujących. 

Co mi polecicie? 

Opublikowano

Łatwy dla początkujących program raczej nie da Ci zbyt wielu możliwości. Proponuję Ci photoshopa, musi się w nim połapać, ale potem działasz cuda. :)

Opublikowano

Nie zaczynaj od "łatwiejszych" programów, bo jak będziesz chciał przejść na te "trudniejsze" to ich nie ogarniesz.
Programy będą się mocno różnić pod względem niemal wszystkiego.Wiem sam po sobie jak zaczynałem cokolwiek robić, zacząłem od GIMP'a, potem przeszedłem na Photoshopa,
wielkim zaskoczeniem było to jak wszystko się różni, skróty, nazwy, filtry... Potrzebowałem trochę czasu, aby to ogarnąć. 
Lepiej zacząć od "trudniejszych", polecam Photoshopa, w nim można zrobić praktycznie wszystko, jedyne ograniczenie, to nasza wyobraźnia.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...