Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stabilnością klatek w Cs: go

kapko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mój problem wygląda następująco - na mapach w niektórych miejscach mam po 80 fps (maksymalnie) np. trup na mapie de_dust2, a czasem spada nawet do 15fps! np. Jak wejdą 2 smoke na Mirage na A. Ogólnie mój komputer nie jest najlepszy, ale myślę, że najgorszy też nie jest  <_< :

-Intel® Core i3 CPU    M 350 @ 2.27 Ghz 

- Ram 3gb

- system operacyjny windows 7 64 bit

-Karta ATI Mobility Radeon HD 5470

Wspomnę też, że jest to Asus (lapek) i całkiem szybko się grzeje, niedawno miał formata(3 dni temu)

I teraz mam do was pytanie, czy da się jakoś zregulować te klatki? Żeby było np. stabilne 30 fps? Dużo już próbowałem poradników itd. ale fps praktycznie nie wzrastaly, gram na najniższych ustawieniach.

:unsure:

Opublikowano

Użyj Razer Game Booster. To normalne że klatki spadają przy smokach ;)

Opublikowano

Użyj Razer Game Booster. To normalne że klatki spadają przy smokach ;)

Obecnie używam Game Booster, no ale sprobuje ;p

Opublikowano

Przy takim kompie nie powinno się tak dziać... Wyczyść sobie skrzynkę bo pewnie masz całą w kurzu i się mocno grzeje. JAk nie to format pomaga na wszystko.

Opublikowano

Sam się boje rozbierać, bo ja zielony jestem w tych sprawach, ale poproszę kumpla informatyka i dam znać. ;)

Nie ma co mu głowy zawracać, poprostu otwórz klapę w obudowie i przedmuchaj sprężonym powietrzem ;)

Opublikowano

integry tak maja tez mialem integre to mialem po 100fps przy smoke juz 5 kupilem grafike i tyle wszystko chodzi ladnie bez spadkow 

Procesor :AMD Athlon X2 2.20GHz                                   Płyta główna : Gigabyte ga-m57sli-s4                           Karta graficzna : NVIDIA GeForce GT220 512mb                        Zasilacz : Forton 350W                                  Ram : 2x512mb samsung 2x512mb hyundai                                 Dysk : Sata II 80GB

Opublikowano

Nic z tego lapka nie wyciśniesz w takim razie. Nie jest stworzony do gier.

Opublikowano

Cpu i Gpu wpada w throtting przez co ty tracisz wydajnosc gry a laptop stara sie nie spalic. Porzadna podkladka chlodzaca + zmiana pasty na cpu i gpu oraz wyczyszczenie radiatora powinno zalatwic sprawe.

graphic.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...