Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy mi przyjdzie FIFA 15 jeśli dzisiaj zamówię przez Origin?

xlenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kod do gry przyjdzie Ci odrazu po wpłacie na ich konto. Co do pobrania gry będziesz mógł ją pobrać +/- tydzień przed premierą.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Kod do gry przyjdzie Ci odrazu po wpłacie na ich konto. Co do pobrania gry będziesz mógł ją pobrać +/- tydzień przed premierą.

a dostane pudełko z grą

Opublikowano

Pudełko dostaniesz do 2-4 dni, w zależności od zamówienia.

Natomiast zagrać będziesz mógł dopiero po 25 września.

Boxa z origina się nie dostaje.

OIE6isU.png

Opublikowano

No tak, źle gościa zrozumiałem i myślałem, że chodzi mi o kupioną w rl.

Na origin wiadomo nie dostaniesz pudełka.

a czego sie nie dostaje to znaczy lepiej kupić na allegro bo przynajmiej przyjdzie pudełko

Opublikowano

Na Origin dostaniesz wersje cyfrową (sam kod do gry, bez pudełka), jeśli kupisz w innym sklepie normalną gre (nie cyfrową) przyjdzie ci normalnie pudełko, płyta.

Co do allegro uważaj na oszustów, ja kodu na allegro bym raczej nie kupiła :) (aczkolwiek zdarzają się uczciwe oferty)

Opublikowano

Na Origin dostaniesz wersje cyfrową (sam kod do gry, bez pudełka), jeśli kupisz w innym sklepie normalną gre (nie cyfrową) przyjdzie ci normalnie pudełko, płyta.

Co do allegro uważaj na oszustów, ja kodu na allegro bym raczej nie kupiła :) (aczkolwiek zdarzają się uczciwe oferty)

to jak już kupie pudełkową i za pobraniem

Opublikowano

to jak już kupie pudełkową i za pobraniem

Od dużych sklepów (powiedzmy 1000+ pozytywów) nie ma co się bać, że będą to oszuści, więc możesz płacić przelewem. 

OIE6isU.png

Opublikowano

Od dużych sklepów (powiedzmy 1000+ pozytywów) nie ma co się bać, że będą to oszuści, więc możesz płacić przelewem

ale ia tak wole mieć pewność ale i tak zamówie po demo bo nwm czy mi pójdzie

Opublikowano

ale ia tak wole mieć pewność ale i tak zamówie po demo bo nwm czy mi pójdzie

Zazwyczaj za kuriera wiecej się płaci przy przesyłce za pobraniem. Pamiętaj też żeby sprawdzić oceny sprzedającego. Ogólnie na Allegro wyjdzie Ci dużo taniej i atrakcyjnej. Jest chyba specjalny temat od tego czy FIFa Ci pójdzie czy nie.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...