Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena FIFA 15 po premierze

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam idę od razu po pudełko ;) Nie lubię mieć gry na origin/steam bez pudełka bo nie ma szpanu ^^. Sytuacja z FIFA 15 będzie taka sama jak z FIFA 14. Najpierw 140zł potem 120zł potem 100 itd.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Warto kupić pre-order, bo dostajesz 40 złotych paczek i inne bonusy.

40 złotych paczek dostajesz za Ultimate Edition, która kosztuje coś około 200zł.

OIE6isU.png

Opublikowano

Ogólnie widziałem na stronkach polecanych przez EA Fife 15 wersje digital za jakies 145-160zl, a wersje pudelkowa 1zloty wiecej. Nie jest to wygórowana cena, a w przedsprzedazy 15 kart za friko.

Opublikowano

Ogólnie widziałem na stronkach polecanych przez EA Fife 15 wersje digital za jakies 145-160zl, a wersje pudelkowa 1zloty wiecej. Nie jest to wygórowana cena, a w przedsprzedazy 15 kart za friko.

15 Paczek za "free", jeżeli można tak powiedzieć. Na allegro cena Fify wacha się między 120 a 140 zł chyba.

OIE6isU.png

Opublikowano

FIFA 14 teraz kosztuje 70zł na PC nawet :) Kup teraz 

15 też tak cena spadnie, no ale teraz to jest mowa o przedpremierowej wersji, która kosztuje dwa razy tyle. :D

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...