Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Powrót do gry

Etaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,a więc zakończyłem grę w Lutym 2014 roku i teraz chciałbym znów zacząć,ale zanim kupię abonamet chciałem się dowiedzieć czy mogę jakoś wrócić do gry na parę dni za darmo.

Słyszałem kiedyś o pewnym Scroll'u ,który pozwała wrócić do gry na parę dni za darmo i moję pytanie brzmi czy mogę go jakoś uzyć czy już to wycofali ponieważ chciałbym się dowiedzieć czy naprawdę chcę wrócić do WoW'a.

Opublikowano

Właśnie w momencie gdy skończyłeś grę, Blizzard wycofał Scroll Of Ressurection z obiegu, więc pozostaje ci tylko wykupienie ponownie abonamentu.

Poza tym, ja bym się wstrzymał z zakupem jeszcze, bo w listopadzie będzie premiera WoD, chyba że zamówisz pre-order WoD to otrzymasz jeden free bost do 90tego poziomu.

Opublikowano

Ewentualnie możesz napisać do Blizzarda i powiedzieć że np. kupisz abonament pod koniec miesiąca i poprosić ich żeby dali Ci 7 dni za darmo. 

Kiedyś się tak dało , ale nie wiem jak jest teraz :) 

t5Wjng.png

Opublikowano

Właśnie ,a jeżeli napiszę do supportu o dani mi 7 darmowych dni to jest taka możliwość aby mi przyznali?.

Opublikowano

Mi się tak kiedyś udało , ale nie wiem jak to teraz działa i czy będzie taka możliwość. 

Musiał byś napisać do blizzarda taką prośbę , myślę że nie zamkną Cie za to :P 

t5Wjng.png

Opublikowano

Kiedyś miałem takie coś, że wróciłem do gry na 7 dni za darmo, niestety nie mogę linku znaleźć : (

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Kiedyś miałem takie coś, że wróciłem do gry na 7 dni za darmo, niestety nie mogę linku znaleźć : (

Możliwe że dostałeś 7 dni za darmo z okazji jakiś urodzin albo imprezy Blizzarda , a taki link powinien być w skrzynce pocztowej na której masz konto.  

t5Wjng.png

Opublikowano

Dziś przeglądałem pocztę i zauważyłem ,że dostałem pewną wiadomość od Blizzarda o powrocie na 7 dni ,ale oferta ważna była do 1 lipca więc trochę się spóźniłem ^ ^ 

Opublikowano

Możliwe że dostałeś 7 dni za darmo z okazji jakiś urodzin albo imprezy Blizzarda , a taki link powinien być w skrzynce pocztowej na której masz konto.  

Nie urodzin, bo link dostałem od youtubera.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Witam,a więc zakończyłem grę w Lutym 2014 roku i teraz chciałbym znów zacząć,ale zanim kupię abonamet chciałem się dowiedzieć czy mogę jakoś wrócić do gry na parę dni za darmo.

Słyszałem kiedyś o pewnym Scroll'u ,który pozwała wrócić do gry na parę dni za darmo i moję pytanie brzmi czy mogę go jakoś uzyć czy już to wycofali ponieważ chciałbym się dowiedzieć czy naprawdę chcę wrócić do WoW'a.

Znalazłem ten link - 

To jest ukryta treść, proszę

Sprawdz czy działa.

Opublikowano

Czasami blizzard wysyła 10 dniowe access code. Wtedy można w pełni korzystać ze swojego konta. 

Ten mój link na 80% jeszcze działa więc warto spróbować :)