Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego bronzy nie dają sobie WYCARROWAĆ gry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego te gówna z Bronzu1 nie dają sobie wycarrować gry? Przed chwilą trafiłem na jakąś jinx, która wzięła double adc, grała ok do 20 minuty, potem zaczęła feedować. Ja do 20 minuty sam wygrywałem im grę (17-3, to nie jest tak, że zabieram każdemu kille, nie), no ale potem no to szlag może człowieka trafić... No niektórzy są uncarriable... Tylko dlaczego? Czy oni nie chcą wygrac? 

Opublikowano

właśnie dają, słuchają się jak nie wiem co, jedyną ich wadą jest to że nie znają buildów, nie grupuja sie i lecą na kille zamiast objectivy 

wiem bo gralem na kolegi b5, fajnie sie tam gra (yi i fiora must ban)

­

Opublikowano

właśnie. dla przykładu w enemy 4 się respi, jeden ucieka, nasz team jest w 5, to zamiast spushować z 3 wieże lub wziąć barona, to oni gonią tego jednego typka przez całą mape, nie dość, że im ucieknie, to jeszcze enemy wstanie i ani wież ani killa xD

niektórzy po prostu nie lubią jak ktoś im mówi co mają robić, lub nawet jak dasz wskazówkę, to Cie zwyzywają. każdy musi to przejść :D 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Tzn. nie tyle, że nie do wykerowania...

Jeśli masz ogarnięty team w chociaż 25% to da się wykerować, natomiast jeśli trafi się na feedera, który będzie się wypierdalał na postacie, np: yi, fiora, veigar, kata itp.. to nie ma szans na wykerowanie. Własnie wygrałem rankeda 4v5 katariną 30-3, ggwp

Opublikowano

Tzn. nie tyle, że nie do wykerowania...

Jeśli masz ogarnięty team w chociaż 25% to da się wykerować, natomiast jeśli trafi się na feedera, który będzie się wypierdalał na postacie, np: yi, fiora, veigar, kata itp.. to nie ma szans na wykerowanie. Własnie wygrałem rankeda 4v5 katariną 30-3, ggwp

dam ci rade, pickuj postacie typu fiora/yi/kata/ryze ktorzy praktycznie moga sami wygrac gre 9albo poprzez z*******y team fight lub push)

w bronzie fajnie sie gra, tylko ludzie nie maja brain.lua co smuci

­

Opublikowano

S4 pisać, żeby nie banowali Katy i mi pickneli a jakies cebulaki na 1st picku coś zaczął pisać po polsku i zbanował mi Kate.. W brązie byłem i się szybko wychodzi.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...