Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na seprom - bany

jedi135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sepromu nie da się już zbugować. Polegało to na tym żeby wysyłać ze skylabu seprom i w 1 momencie dawać go na statek i wysyłać spowrotem na skylab. Usuneli możliwość wysyłania surowców ze statku na skylab.

Za to nie ma bana i nie można "nagrać i sprzedać"... Przecież nikt nie widzi tego co gracz robi w skylabie...

Opublikowano

ja p******e jezeli to o to chodzi to ten bug nie dziala juz jakis czas i banow za niego nie bedzie ...

a tak wgl to VRUMaster piszesz ze nie ma buga ale nie mozesz miec pewnosci ....

Opublikowano

Sepromu nie da się już zbugować. Polegało to na tym żeby wysyłać ze skylabu seprom i w 1 momencie dawać go na statek i wysyłać spowrotem na skylab. Usuneli możliwość wysyłania surowców ze statku na skylab.

Za to nie ma bana i nie można "nagrać i sprzedać"... Przecież nikt nie widzi tego co gracz robi w skylabie...

hehe jak sie upra to za wioche wylapiesz od tak sobie tak jak ja nawet nie trzeba udowadniac nic .Ten zasrany BP robi co chce i nic im nie zrobisz bo rejestrujac sie zaznaczasz przeczytana eule a tam jest wzmianka ze wynajmujesz konto i nie jest twoja wlasnascia ... (!)

Ja wylapalem bana w SeaFighcie za free ?!? odpisali ze nie prawidlowa ilosc perel :D buahahaha a farmilem jedna reka na mini rajd mapce lezac w lozku :) Za duzo narobilem a oni za to nie dostali ani zlamanego centa E.

p.s. jak ktos sie uprze to bedzie plywal i nagrywal ze przez 1-2 h strzelasz z sepromu a bez bugowania to nie jest mozliwe i napisze do supportu a oni sprawdza czy podpadles i po klopocie masz wolne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...