Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-3 załoga umiejętności

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że mam naprawę. Może nie jasno to napisałem, fakt. Pierwszą umiejętność naprawa 100% ( na dowódcy żarówka), a 2 umiejętność to tam mam mokry magazyn i jakieś inne tego typu rzeczy. Zaraz odblokuje IS-8, ale do tego czasu myślę że będę już robił 3 perk, umiejętności pewnie zresetuje, więc jakbyście to widzieli ?

Opublikowano

Jak zresetujesz to daj żarówa + naprawa na pierwszy, BiA na drugi i mieszane na 3: naprawa, strzał z biodra, hamowanie sprzęgłem i bezpieczne magazynowanie.

Ja bym raczej u ładowniczego zostawił bezpieczne magazynowanie za często siada im magazyn a szkoda po 2-3 trafieniach zakończyć grę amo rackem lub czekać ponad 20 s na przeładowanie z uszkodzony magazynem. Dlaczego nie naprawa u ładowniczego ano dlatego że naprawa dział od razu od zaczęcia perka a bezpieczne magazynowanie dopiero po osiągnięci 100% umiejętności wszystko też zależy za co będziesz robił reset perków. Opcją dla twardzieli jest też czyścioch na kierowcy w zamian za brak gaśnicy którą zastępuje dodatkowy zestaw naprawczy.

Opublikowano

Ja bym raczej u ładowniczego zostawił bezpieczne magazynowanie za często siada im magazyn a szkoda po 2-3 trafieniach zakończyć grę amo rackem lub czekać ponad 20 s na przeładowanie z uszkodzony magazynem. Dlaczego nie naprawa u ładowniczego ano dlatego że naprawa dział od razu od zaczęcia perka a bezpieczne magazynowanie dopiero po osiągnięci 100% umiejętności wszystko też zależy za co będziesz robił reset perków. Opcją dla twardzieli jest też czyścioch na kierowcy w zamian za brak gaśnicy którą zastępuje dodatkowy zestaw naprawczy.

A teraz mi to przetłumacz na polski, bo bez przecinków język polski jest w (cenzura) trudny do zrozumienia...

Jakoś w ISie-8 nie pada mi jakoś często ammo. Pada czasami, ale bez przesady, da się przeżyć bez Bezpiecznego Magazynowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...