Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

m2bob ciagle bany? tez tak macie?

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym spytac czy tez tak macie?, od paru dni jesli expie pare charow[rozne maile] wszystkie dostaja bana. dzieje sie tak od 2-3 dni. w opcjach nic nie zmieniałem lata wszystko jak przed tem lecz teraz pojawili sie bany.

chodiz mi czy tez tak macie lub jakies rozwiazania problemu. pozdrawiam

i dzis dostałem blokade na ip na serwer tbd. do czasu az nie zresetowalem neta nie moglem postacia sie zalogowac ciagle pisał ten peirwszy komunikat.

Opublikowano

Na ip na pewno nie dostales bana gdyz nie maja takiego prawa. Druga rzecz jesli chodzi o te ciagle bany z m2boba ostatnio tez to zauwazylem ze cos sie wyboci chwile to ban. Po prostu m2bob nie wykrywa gma gdy jest obok nas bo ma inny skrot przed nickiem lub teleportuje do stajennego, ty wychodzisz przez wallhacka automatycznie i od razu ban. Sprawdzalem ze tak robia teraz GMowie wiec nie wiem co na to poradzic niestety.

Opublikowano

Ban na ip jest nie możliwy pod względem prawa w praktyce tak, ale nie banują na ip ponieważ pod jednym ip może grać wielu graczy np z całego osiedla. Co wyskakuję gdy chcesz się zalogować na tbd? bądź jaką wiadomość dostałeś od supportu ? że zbanowali Cie na serwer TBD? .... 

Opublikowano

Tez to zauwazylem ze przez M2Bob są ciągle bany, moim zdanie może to być

- albo końcówka [sM] zamiast [GM] i moze nie wykrywać bot

- zauwazylem tez ze zmienili w M2Bob opcje lurowania (pelerynki) moze to być wykrywalne

- albo faktycznie już wiązą postacie po IP

Opublikowano

Nigdy nie mialem przypadku aby po zmianie ip konto ktore bylo zablokowane nagle sie odblokowalo i jest to praktycznie niemozliwe :-) moze po prostu m2bob ci sie scial bo tez tak kiedys mialem ze sie nie logowal na pasy co wpisalem teraz tylko na poprzednie gdzie bylo zablokowane konto. co do skrotow GM SGM to m2bob ma duzo zapamietanych ale Gmowie ciagle zmieniaja gdyz wiedza ze boty wykrywaja ich za pomoca tego. A jesli nie zmieniaja to tak jak mowie teleport do stajennego no i wtedy ban 100% pewny gdyz bot wyjdzie na wh. Na ip powtarzam jeszcze raz nie moga banowac, nigdy nie banowali i nigdy nie beda banowac. Sam sporo gram na m2bobie i czesto mam zbanowana 1 z 3 postaci lub 2 z 3. Ale spokojnie GM tez czlowiek, obstawiam ze liceum albo studia wiec od wrzesnia lub od pazdziernika bedzie o wiele luzniej. Trzeba czekac :)

Opublikowano

Chlopcze chyba uzywasz samych fb skoro mowisz ze fb teleportuja do stajennego bo dziwnym trafem w te pierdolowate fb sie nie bawie tylko lece na levelbocie i dosyc czesto pojawiam sie u stajennego ostatnimi czasy ;) to ze jest ten sam mail to kazdy newbie wie, a reszte twoich myslnikow to ktos kto posiada rozum i troche juz gra na m2bobie to jest normalne. Nic nie wniosles do tematu bo nic z twoich przyczyn i tak nie ratuje przed dzisiejszymi banami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...