Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Vulcan czy jakis assasin

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam hajs na postac i chcialem kupic NeZha ale zobaczylem ze jest Vulcan lecz popatrzylem i jest duzo o nim negatywnych komentarzy wiec którą postac z tych wybrac albo jakas inna postac zalezy mi zeby byla takim assasynem i szybko biła nie chodzi mi o attack speed tylko zeby np jednym hitem 2 razy biła jesli wgl taka postac jest za pomoc dam like

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jest taka postać, w late game tak biją prawie wszyscy assassini.

Loki, Mercury, He bo również a jest magiem.

Najlepiej posprawdzaj sobie postacie na practice >jungle.

Tam możesz kupować itemy i sprawdzać na wszystkim każdą postacią.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Loki może zabić na 2 hity jeżeli kupisz dużo przebicia ale jest ciężki do opanowania

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Loki może zabić na 2 hity jeżeli kupisz dużo przebicia ale jest ciężki do opanowania

Serio? xD 1 -> 2 dla zmylenia albo przyciagnięcia minionów -> 3 i w plecy. Jeśli ucieka możesz użyć ulta, ewentualnie od razu wskoczyć ultem. To jest cała filozofia grania tą gejową postacią :<

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Tak coś napiszę o Vulcanie, którego polecili mi chłopaki tutaj. Mocno go przekatowałem przez ostatnie kilka dni i mi się z*********e podoba. Nie grałem wszystkimi magami, ale bankowo ma jeden z największych dmg z tego, co widziałem u ludzi grających innymi postaciami na midzie. Ja to generalnie jestem z tych retardów, którzy 11 na 10 gier idą full dmg i w sumie to nie zawiodłem się kupując go. W sumie to dość szybko cannon się staje mocny i ludzie nie są w stanie go tankować i bić mnie jednocześnie bo dostają po d***e. Lane clear ma kozacki, wieżyczka zawsze też coś trzepnie, poke to jest epicki. Jedyna, poniekąd nieciekawa, sprawa to ulti. Na początku nie mogłem nim trafić, ale po kilkunastu grach trafiam na lajcie, może nie za full dmg ale nie mam większych problemów z ludźmi, na których gram. Dmg jest tak duży, że nie odczuwam wewnętrznej potrzeby ryzykowania missa ulti w zamian za możliwość włożenia full dmg. Trochę ciężko mi się nim gra w early, może dlatego że maksuję 1 i mam słabszy poke aniżeli ktoś maksujący 3, ale jest fajnie. W sumie to konkretny wpiernicz przez te gry Vulcanem dostałem tylko 2 razy- od Ao, bo łykałem każde jego ulti i od Janusa bo nie umiałem mu nic zrobić i grał dużo lepiej(wyższy rank sporo miał). Poza tym to fajna sprawa jest, że jak np. biją Fire Gianta, to puszczasz max range ulti. Jak mam okazję do takiej akcji, to zawsze 1 frag minimum wpadnie bo ludzie się składają. Zawsze możesz robić #yolo i ryzykować ulti- ja w sumie triple zrobiłem w ten sposób na uciekających. W sumie to na moim poziomie jak najbardziej mi wychodzą takie akcje, a wnioskuję, że hajtem nie jesteś. Jak cię gonią, to na dobrą sprawę nie ty, a oni mają problem- możesz puścić cannona tak, żeby celował ci w plecy, wtedy goniący będą dostawali, a ty dodatkowo możesz rzucić 3 pod nogi, odwrócić się na szybkości i im władować 1 -> ulti i zabić jak jest szansa. No piękna postać, piękna. Ja się jaram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...