Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć po co te wszystkie orbwalkery? SAC:R ma orbwalk wbudowany, ale skoro wszyscy używają innych oznacza to że jest gorszy od np sxorbwalk? Jeśli tak to pod jakim względem?

Są jeszcze inne orbwalkery, ten wbudowany w MMA, SOW one też czymś się różnią od sac:r?

Jeszcze pytanie o skrypt do last hitów, tutaj znowu mam sac:r ale pod jakim względem mma i ezlasthit są od niego lepsze? :/

Może troche noobskie pytania zadaje ale jakoś tego nie mogę zrozumieć, po co w takim razie jest sac:r?

#edit

Dodatkowe pytanie: co to są te pakiety? W niektórych skryptach mam możliwość wyboru castowania przez pakiety (use packets), dodam że mam VIPa

Opublikowano

MMA jest płatne tak samo jak SAC:R, różnią się tylko orbwalkingiem, używają innych metod. Jedni wolą to drudzy tamto, proste.

EzLastHit nie jest lepszy od Reborna.

Castując skille pakietami zwiększasz szybkość combo, ale pamiętaj, że przy targetowanych skillach (Q Viktora, skille Ryza, E Cass) nie będziesz się odwracał.

Opublikowano

Ja mam orbwalkera od hondy na free i polecam :) Na np. eza/trist/luciana masz zakładke spells i samemu ci używa w combo jak zaznaczysz :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...