Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA online - utracono połączenie z sesją.

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Niedawno dostałem od brata GTA 5 no i postanowiłem sobie zagrać w gta online. Okey wchodzę, robię postać ale po kilku minutach wyskakuje błąd i jest tam napisane coś takiego: "utracono połączenie z sesją ze względu na nieznany błąd sieci". Włączyłem drugi i trzeci raz ale ciągle to samo. Co robić? Jakby co to gram na xbox'ie 360.

Opublikowano

Dzisiaj rano też tak miałem spróbuj teraz lub później.

Testowałeś na innych grach multiplayer? Czy to jest twoja pierwsza styczność z multi?

Opublikowano

Siemka. Niedawno dostałem od brata GTA 5 no i postanowiłem sobie zagrać w gta online. Okey wchodzę, robię postać ale po kilku minutach wyskakuje błąd i jest tam napisane coś takiego: "utracono połączenie z sesją ze względu na nieznany błąd sieci". Włączyłem drugi i trzeci raz ale ciągle to samo. Co robić? Jakby co to gram na xbox'ie 360.

Także miałem kiedyś coś takiego, lecz po 3 dniach niegrania na konsoli przeminęło. jaki masz wykupiony pakiet Xbox Live? Reszta gier multipalyer działa dobrze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...