Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem/GM " HAMACHI "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Mam na imię Norbert 18 Września kończę 17 Lat.

Moim zainteresowaniem są przede wszystkim Edycja Plików serwerowych, również interesuje się Sportem.

Chciałbym Zostać " Technikiem / GM-em " na serwerze Hamachi typ obojętny, dlaczego właśnie ja miałbym zostać u ciebie na serwerze Technikiem / GM-em ? a Dlatego iż miałem swoje serwery Metin2 Hamachi które stały aż od 1-2 miesięcy, myślę że jako hamachi serwer to i tak wiele czasu stał.

Co Oferuje ?

Jako Technik

- Edycja Plików serwerowych

- Edycja Mysql

- Edycja Plików Serwerowych w FileZilla

- Pomoc Graczom

- 8/10 H Dziennie

- Edycja czyli między innymi dajesz mi zadanie hmm, dodaj drop do szkatek/usuń drop/Edycja mapek i naprawdę wiele, wiele więcej mógłbym tak pisać i pisać ale po co ? :)

Jako GM-em

- Kultura osobista

- Pomoc przede wszystkim graczom serwera

- Pilnowania porządku w grze

- Pełne zaangażowanie z mojej strony

- Uczciwość

Kontakt GG : 51327612

Będe offline na GG napisz, ja to przeczytam w ciągu 1/2 Godzin .

Opublikowano

- Edycja FileZilla

edytujesz FileZille? a zgode masz? :D

w edycji dropu nie widzę nic skomplikowanego, dodać pare cyferek

1	70031	1	10

i już itemek o ID 70031 w liczbie sztuk 1 ma 10% szans na wypadnięcie z moba o ID ustalonym wcześniej.

na chwilę obecną nie polecam, jak oferujesz się jako technik to opisz więcej co potrafisz, może zmienię zdanie.

Opublikowano

edytujesz FileZille? a zgode masz? :D

w edycji dropu nie widzę nic skomplikowanego, dodać pare cyferek

1	70031	1	10

i już itemek o ID 70031 w liczbie sztuk 1 ma 10% szans na wypadnięcie z moba o ID ustalonym wcześniej.

na chwilę obecną nie polecam, jak oferujesz się jako technik to opisz więcej co potrafisz, może zmienię zdanie.

słuchaj dałem przykład tak ? umiem wiele, wiele więcej ale nie będe sie rozpisywał co do Filezilli to nie jest dokładnie Edycja tylko Edycja Plików serwerowych w Filezilli hmm dodawania Questów/Dung etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...