Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. hostingu serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie dot. hostingu serwera mt2host.com. Czy po zakupie VPS II wraz z MT2CMS dostanę te pliki ze strony www? Czy zostaną mi udostępnione te wszystkie pliki z szablonem, itemshop, panel admina itd? Czy po prostu ja im podaje różne dane i oni sami to robią? Może mi ktoś wytłumaczyć.  8S

4897574088.png

Opublikowano

Może wyjaśnić czemu? Ja też mogę powiedzieć, że gówno chociaż ani razu nie używałem ich usług.

Gówno, bo posiadają słabe strony, plików nie dostajesz i płacisz za 'dzierżawę', a vps tak czy siak nie są ich tylko oni dzierżawią od hostu, a później tobie.

Lepiej kupić sobie stronę u kodera, a serwer vps/dedyk w ovh.pl

No i tak zapomniałem, bardzo słabe serwery.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Ok dzięki.

/Jaki polecacie hosting niedrogi na początek?

Zależy, pod publiczny serwer czy pod robotę?

Pod robotę mintshost.pl

Pod publikę ovh.pl only.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Zależy, pod publiczny serwer czy pod robotę?

Pod robotę mintshost.pl

Pod publikę ovh.pl only.

Pod publikę, a co myślisz o Kimsufi.com? A na ovh.pl dokładnie który pakiet. Dedyk czy vps na początek?

4897574088.png

Opublikowano

Pod publikę dedyk, ovh wyróżnia się tylko ceną więc nie wiem czemu kolega wyżej napisał "only".

Co myślisz o Kimsufi? Model KS-6 by zacząć, potem zmienić na coś lepszego :)

4897574088.png

Opublikowano

na ta chwile jak dla mnie najlepszy hosting pod dedyka to ovh niskie ceny i rewelacyjne maszyny

Mógłbyś zalinkować coś dobrego nie drogiego? Bo ja jakoś nic nie widzę nic fajnego.  8S

4897574088.png

Opublikowano

Ja mam pytanko, bo wszyscy "PRO ELO KOZAKI" mówią, że ovh to gówno bo słaby antyddos jak to w końcu jest?

Opublikowano

Ja mam pytanko, bo wszyscy "PRO ELO KOZAKI" mówią, że ovh to gówno bo słaby antyddos jak to w końcu jest?

W końcu jest tak, że są to dedyki, które możesz sam skonfigurować.

Zazwyczaj takie osoby, które nie potrafią sobie prowadzić z grą, zwalają winę na serwer.

omvwi3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...