Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdzielczość 1280x720 (16:9)

Szybkiepytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chyba każdy się ze mną zgodzi, że w cs:go rozdzielczość którą podałem wyżej jest najbardziej kontrowersyjną z wszystkich innych.

Mam problem z rozmazaną grafiką, nie ma tragedii, ale jednak widać dużą różnice gdy np. oglądam summit1g i pozostałych streamerów z takową rozdzielczością ( pashaBiceps ).

Z tego co wiem to dużo osób ma z tym problem.

Ale do rzeczy, czy jest możliwość poprawy pikseli na monitorze, pasha grał na ustawieniach low ,także wydaje mi się, że nie o to tu chodzi.

Jedni mówią, że wymagany jest monitor 120Hz, kolejni, że fps z wyższej pułki. Dodam, że na rozdzielczości bardzo dobrze nam znanej a chodzi o 1024x768 rozciągniętej na cały monitor ( 23' ) grafika wygląda bardzo dobrze ( oczywiście ustawienia low ). Wychodzi na to, że mniej pikseli - lepszy wygląd wizualny samej gry? To nie ma sensu... :unsure:

Jeżeli ktoś miał podobny problem i w jakiś sposób z nim się uporał proszę o komentarz.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...