Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ILE ZA TEN KOMPUTER :D

arii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ile kosztuje taki komputer i czy ktos by mogl dac do niego linka na morele :)

Podzespoly :)

Procesor : AMD FX-6100 Six-Core Processor 3.30GHz

RAM : 8,00GB

Typ systemu : 64-bit

Karta graficzna : NVIDIA GeForce GTX 650

Opublikowano

Taki komputer kosztowałby sporo, tak z 1300zł trzebaby się liczyć, co nie zmienia faktu, że jest koszmarny (chyba, że renderujesz filmy, wtedy jest ok). Najlepiej podaj swój budżet to coś ci złożymy.

Opublikowano

Taki komputer kosztowałby sporo, tak z 1300zł trzebaby się liczyć, co nie zmienia faktu, że jest koszmarny (chyba, że renderujesz filmy, wtedy jest ok). Najlepiej podaj swój budżet to coś ci złożymy.

1500 zl :)

To moj budzet :)

Opublikowano

Proponowany przeze mnie zestaw biorąc pod uwage, że nie masz żadnych własnych części:

http://www.morele.net/inventory/info/9WIFHT/

Troszke wyjechałem poza budżet, ale szkoda mi było coś wywalać, bo wtedy zestaw sporo straciłby na wydajności. Oczywiście jeśli już posiadasz jakieś części, lub może być używka zestaw będzie tańszy i wydajniejszy. Jeśli razi cię moje wyjechanie poza budżet daj znać, zrobie parę cięć i złożę ci coś równie fajnego.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...