Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany pomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli aktualnie poszukujesz posady jako pomocnik przy serwerze Metin2 dobrze trafiłeś. Ważne tylko abyś spełniał wymagania.

O mnie:

W metina gram od powstawania pierwszych polskich privów(nie pamiętam który to rok), natomiast styczność z plikami serwerowymi mam od trzech lat. Głównie serwery hamachi do pogrania z kolegami, ale jakoś nie miałem odwagi nigdy startować. Aktualnie zamierzam stworzyć serwer typu Medium, aczkolwiek wydaje mi się że dobrze będzie mieć jakąkolwiek pomocną dłoń przy realizowaniu projektu. No ale to tyle o mnie i teraz przejdźmy do wymagań. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej zapraszam na PW.

Wymagania:

-Dobra opinia na forum oraz bycie na mpc conajmniej pół roku.

-Doświadczenie z plikami, nie chce otrzymywać wiadomości od osób które się dopiero uczą.

-Zaangażowanie.

-Kultura i cierpliwość.

-Pomoc przy usuwaniu błędów.

Co by się przydało umieć:

-Choć troche umiejętności pisania questów.

-Kreatywność w sprawie serwera(tzn różne fajne pomysły na temat tego co mogłoby się pojawić na serwerze).

-Edytowanie game.

Co oferuje:

-Posadę na serwerze.

-Miłą atmosfere.

-%

-Super warunki do startowania serwera(więcej info na PW)

PS. Nie szukam sługi który wykona za mnie wszystko,

a jedynie osoby z którą podziele się moimi zadaniami(których jest wiele dlatego szukam pomocnika)

Kontakt: Po prostu piszcie na PW

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam.

Nie znam jego umiejętności ale człowiek jest ogarnięty.

Miły, sympatyczny, brzydki, uczciwy, prowadzi się w sposób niemoralny :), obcykany w metinie

także polecam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...