Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wchodzeniem na serwery.

MosTaL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy wchodzę na byle jaki serwer non premium lub premium to wyskakuje mi failed to login invalid session (try restarting your game) uzywalem technic lunchera jak i originalnego lunchera premium. (Mam premium).

Opublikowano

Kilka możliwości.

1. Jak kupiłeś premium gdzieś indziej niż na minecraft.net to się nie dziw. Wtedy kilku użytkowników ma do niego dostęp. I to jest taka zabezpieczenie, ktoś wszedł na to samo konto. Ja kiedyś miałem publiczne premium i tak było bez przerwy.

2. Przypadkiem jeszcze raz włączyłeś launcher (może być tylko jeden).

Po prostu rób co ci każą, restartuj grę, do skutku, ale jak masz tzw publiczne konto to w zupełności normalne.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

aha! bingo.

No niestety, radzę ci kup własne, naprawdę warto. Musisz tak restartować grę, i nie ma znaczenia czy lan. Launcher automatycznie zablokował dostęp bo kilka osób na raz go włączyło.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Jeśli masz konto publiczne, to nie wejdziesz na serwer, podczas, gdy inna osoba gra na jakimś serwerze.

Konto publiczne to inaczej konto zbiorowe, czyli gra na nim x osób.

Przykład:

http://www.mpcforum.pl/topic/971386-tut-publiczne-konto-minecraft-premium/

Ktoś podał login i hasło, po czym gra na nim ten kto chce.

Nie polecam takich kont, bo nigdy nie grasz sam, lecz ktoś za Ciebie - może narobić Ci bałaganu na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...