Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policjant zabił psa co o tym myślicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym porozmawiać z wami o zachowaniu policjantów na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=WDBZr4ie2AE tak wiem, że zaraz ktoś tutaj da link do tematu "znalazłeś ciekawy filmik bla bla bla" trzeba mieć 18+, aby zobaczyć filmik. Nie wiem jak tak można było zrobić przecież mógł tego psa kopnąć, albo ogłuszyć jakoś, a nie strzelać.

Normalnie z chęcią bym zabił tego skurwysyna i mówię to szczerze nigdy bym nie miał na sumieniu zabitego człowieka, ale zwierzaka już tak ;)

Opublikowano

Szkoda mi tego psa, ogólnie jakoś bardziej mi jest żal zwierząt niż ludzi ;( Nie wiemy dokładnie o co tam chodziło, wiem tylko że pies bronił pana. W sumie gdybym trzymał broń a skakał by do mnie taki groźny pies to nie wiem co bym zrobił. Wiadomo że stoisz wokół ludzi którzy Ci pomogą i pies Cię nie zje ale może nie był tego świadom bo bardzo bał się psów? Nie można od razu mówić że policjant zabił psa i powiesić gnoja. Skoro tak to takiego trynkiewicza powinno się torturować i utrzymywać przy życiu ile tylko jest to możliwe. Starałem się być obiektywny. Sądze że policjant postąpił źle, ale nigdy nie stwierdzę że jest najgorszym skurwysynem.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

J**** TAKIE K***Y!!! Mam cholerną znieczulicę jeżeli chodzi o ludzi i jakby k***a na ulicy zginął człowiek, to bym k***a się nie przejął ale takiego zjeba to bym własnymi rękami zajebał. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Szkoda psa, ale miał do tego pełne prawo. W USA policjanci mają prawo skorzystać z broni w przypadku kiedy nawet poczują się zagrożeni. Tam to norma. W Polsce byłaby wielka afera że policjant strzelił (tu chodzi o ludzi). W końcu po coś tą broń mają.

Tym bardziej ze widać że szykowali większą akcje. Mogło się to potoczyć inaczej ale cóż...

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ten policjant się po prostu wystraszył tego psa, bo zaczął go atakować (skakać w jego kierunku). Kiedy się człowiek boi zazwyczaj nie myśli nad tym co robi. Nie nam oceniać czy zrobił dobrze czy źle. Lepiej się zastanowić co tak naprawdę zrobiłoby się w takiej sytuacji samemu, kiedy to ja miałbym broń i agresywny pies mnie atakował. Szczerze mówiąc co ja bym zrobił- nie mam pojęcia. Mam w domu psa, czasem go denerwuje to mnie lekko ugryzie, ale gdyby mnie ugryzł mocno i nie chciał puścić to z pewnością bym się zaczął bronić, nie żeby go od razu z buta potraktować czy z czegoś co mam pod ręką, ale każdy człowiek ma ten "odruch obronny". Może po prostu u tego policjanta przejawił się w ten sposób.

Opublikowano

Policjant przestraszył się ale dlaczego zatrzymał tego gościa nie wiem jak tam jest z prawem ale chyba można nagrywać funkcjonariuszy

Opublikowano

Ludzie... Co się z Wami dzieje?!

Szkoda Wam psa, a macie znieczulice na ludzi?

Idźcie się leczyć, tyle w temacie...

Myślisz, że w świecie zwierząt ktoś się przejmie gdy ktoś zabije inne zwierzę? Raczej nie, tak też się dzieje u ludzi, że po jakimś czasie i nasłuchaniu się tych wszystkich wydarzeń (wojny, zabijanie milionów ludzi) - po prostu uznano to za normę w tym świecie dlatego jak się słyszy codziennie o morderstwach to już człowiek nie przejmuję się śmiercią itd.

A zwierzęta, mniejsze, a nawet większe często są "bezbronne" w stosunku do rozwiniętych ludzi (oczywiście, mają "naturalną obronę" w postaci kłów, pazurów itd. ale w stosunku do ludzi to co to jest?).

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...