Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerf siemki

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy kiedykolwiek przy nerfie czołgu usuwało ci moduły i załogę?

Zastanów się...

Pytam, bo przecież to jest "inny" czołg niż kv1s -.-

Opublikowano

A czy kiedykolwiek przy nerfie czołgu usuwało ci moduły i załogę?

Zastanów się...

Tigerowi II swego czasu przy nerfie zabrali jeden z silników.

W aktalizacj 0.9.3 zamiast KV-1 będzie KV-85 (i tu mam nadzięję nic nawet po cich nie ruszą) a za KV-1s będzie KV-122 z mocno nerfionym ostatnim działem (czas przeładowania, czas skupiania, selnością), dostanie też nerfa do prętkości Vmax i obrou czołgu. Najbardziej niepokoi nerf działa bo to samo można było montować na IS.

Opublikowano

W aktalizacj 0.9.3 zamiast KV-1 będzie KV-85 (i tu mam nadzięję nic nawet po cich nie ruszą) a za KV-1s będzie KV-122 z mocno nerfionym ostatnim działem (czas przeładowania, czas skupiania, selnością), dostanie też nerfa do prętkości Vmax i obrou czołgu. Najbardziej niepokoi nerf działa bo to samo można było montować na IS.

Co ty walisz?! KV-1 był, jest i będzie

Opublikowano

Masz złe informacje. :)

Załoga do koszar, a moduły do magazynu.

Opublikowano

kv-1 zostaje bez zmian. Z kv-1 będzie można zrobić kv-1s, a z niego kv-85. 

Opublikowano

To będzie tak jak rozdzielenie KW-1 (Stara wersja 0.6.6) Na Obecny Kw-1, T-150, i Kw-2?

Będzie kv-1, z niego kv-1s na 5t (z 5t na 5t będzie się przechodzić) i z kv-1s do kv-85. Potem is, is-3 itd.

Z kv-1 będzie T-150, kv-3 itd.

Opublikowano

Sorka ze drążę temat ale nie ma w tym temacie ani ogarniętego pytania, ani ogarniętej odpowiedzi więc zapytam się w racjonalny sposób co do "nerfta" tego miejsca drzewka ZSRR a mianowicie:

Wiadomo że KV-85 będzie na 6T zamiast KV-1S, ten z kolei ma być znerfiony i przeniesiony na 5T Lecz nic nie piszą co w takim razie stanie się z KV-1 i tutaj moje pytanie. Czy "nerf" KV-1S czasem nie zrobi z tego czolgu dodatkowego czolgu ? TZN linia będzie tak jak teraz czyli KV-1 na 5T i z niego robi się KV-2,T-150 oraz tego KV-85 plus KV-1S [5T] który nie będzie prowadzić do innej lini, będzie po prostu możliwy do zrobienia przez KV-1 by używać go jako zabawki albo coś w ten sposob. 

Myślę że pytanie zrozumiałe i wyczerpie wszystkie inne pytania oraz możliwości pytań w tym temacie. Jeżeli jest już na to odpowiedz proszę się podzielić a jeżeli nie wiadomo jeszcze nic i bedzie trzeba czekać do 4 Wrzesnia też prosze to napisać. Dziekuje i do usłyszenia.

76561198013232167.png

Opublikowano

Sorka ze drążę temat ale nie ma w tym temacie ani ogarniętego pytania, ani ogarniętej odpowiedzi więc zapytam się w racjonalny sposób co do "nerfta" tego miejsca drzewka ZSRR a mianowicie:

Wiadomo że KV-85 będzie na 6T zamiast KV-1S, ten z kolei ma być znerfiony i przeniesiony na 5T Lecz nic nie piszą co w takim razie stanie się z KV-1 i tutaj moje pytanie. Czy "nerf" KV-1S czasem nie zrobi z tego czolgu dodatkowego czolgu ? TZN linia będzie tak jak teraz czyli KV-1 na 5T i z niego robi się KV-2,T-150 oraz tego KV-85 plus KV-1S [5T] który nie będzie prowadzić do innej lini, będzie po prostu możliwy do zrobienia przez KV-1 by używać go jako zabawki albo coś w ten sposob. 

Myślę że pytanie zrozumiałe i wyczerpie wszystkie inne pytania oraz możliwości pytań w tym temacie. Jeżeli jest już na to odpowiedz proszę się podzielić a jeżeli nie wiadomo jeszcze nic i bedzie trzeba czekać do 4 Wrzesnia też prosze to napisać. Dziekuje i do usłyszenia.

Nie będziesz miał dodatkowego czołgu.

Zostanie ci w garażu KW-85 z przeszkoloną załogą i założonymi modułami. KW-1S nie otrzymasz i nie będzie on odblokowany.

Opublikowano

Wydaje mi się, ze KV-1S będzie można ominąć i od raz iść do KV-85.

Nope, potwierdzoną informacją jest to, że z kv-1 będzie szło się na sporta i z niego na kv-85.

Opublikowano

Nope, potwierdzoną informacją jest to, że z kv-1 będzie szło się na sporta i z niego na kv-85.

Dla mnie to jest bez sensu iść przez dwie piątki po to, by dostać się do KV-1S. Ciekawe ile będzie kosztowało XP na odblokowanie KV-85.

Opublikowano

Ciekawe czy siemka będzie miała ten sam pancerz na 5 t, poza tym przecież działo zostanie, tylko, że bardzo znerfione, to tego matchmaking sięgnie 3t

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...