Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fps po formacie.

Bylango

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem a mianowicie chodzi o to że sformatowałem laptopa i mam mniej niż 20 a czasami mniej niż 10 fps'ów a przed formatem wszystko było w porządku, chciałbym żeby chociaż fps'y wróciły do normy.

Specyfikacje laptopa:

Procesor: Intel Core i3-2350M  2.30GHz
RAM: 4GB
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 520MX
Windows 7 64bit

Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Pościągałem wszystkie sterowniki, system orginał, windows update nic narazie nie poprawił i z gamebooster'em mam właśnie takie ściny.

Opublikowano

Tak laptop jest podłączony cały czas, grafika jest ustawiona na jak najniższą i cienie mam wyłączone synchronizacje pionową też.

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę lola i wybierz Uruchom z procesorem graficznym > Procesor NVIDIA o dużej wydajności. W panelu oszczędzania energii wybierz "zrównoważony" lub "wysoka wydajność", ale pierwsze co zrób to pobierz DriverPack Solution i zainstaluj/zaktualizuj wszystkie sterowniki

Opublikowano

1 synchronizacje pionową wyłacz

2 przeskanuj ccleanerem

d5ea2ef187c3cf6c.png

Fan Realu

Posiadam kanał na youtube wraz z kolega

Gram w Minecrafta , League of Legends , Call of Duty 4.

Opublikowano

1 synchronizacje pionową wyłacz

2 przeskanuj ccleanerem

Przeczytaj wyżej, że wyłączył już synchronizacje pionową

CCleaner też mu nie pomógł

Przed formatem było OK, po jest Źle - wszystkie sposoby wypisane tutaj już próbował, lecz dalej nic mu nie pomogło

Opublikowano

W patchu 4.15 Rito ma wprowadzić jakies fixy i niby ma poprawić FPS'y o 5-10%, patch ten zostanie wprowadzony dzisiaj, mam nadzieje że mi także pomoże ;x

Opublikowano

To nie o to chodzi, nie wiem co się stało ale po formacie mam kilka razy mniej fps'ów a raczej powinienem mieć więcej. Zachciało mi się formatować z nadzieją na lepsze fps'y...

Opublikowano

Ziomek, mam to samo, miałem windows 7 ultimate 64b, wczoraj zrobilem format i wgrałem oryginalny od kolegi windows 7 home premium 64b. Zainstalowałem sterowniki do karty graficznej najnowsze. Włączam lola i ... z 120 fps na 20-50, nie wiem co sie dzieje..

Jak rozwiążesz ten problem, to napisz, co zrobiles. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...