Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co jej chodzi ?

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pomozcie mi rozszyfrowac laske.

Gdy czasami sie spotkamy (przypaskowo) na jakiejs imprezie czy gdzies to dogadujemy sie bardzo dobrze (daje znaki jakbym sie jej podobal), potrafimy pisac calymi nocami i ogólnie wszystko spoko ale gdy próbuje sie z nia umówić to zawsze spotykam sie z czyms: mam juz plany lub zadzwonię do ciebie (po czym oczywiście nie dzwoni)

pomoze mi ktos to ogarnąć?

Opublikowano

Z dziewczyną się nie pisze smsów.Dzwonisz, mówisz: "Spotkajmy się koło galerii o 18".Albo się zgadza albo podaje KONKRETNY inny termin.Jak mówi coś w stylu" Nie wiem, jestem zajęta" itd, to znaczy, że po prostu nie chce się spotkać i powinieneś ją sobie darować albo po prostu pozostać w koleżeństwie.

Opublikowano

Musisz być bardziej stanowczy, pokazać, że Ci zależy i, że jesteś pewny siebie. To jest najważniejsza cecha u faceta - pewność siebie. 

4961814087238241191981.png

Opublikowano

AK Hussar i Avaliona wszystko wyjaśnili. Jeśli laska nie chce się spotkać, szuka wymówek to nie pchaj sie w to dalej bo z taką laską daleko nie zajdziesz.

Opublikowano

Trochę spieprzyłeś sprawę.Na przyszłość.Fajne ci się gada z laską na imprezie, mówisz (NIE PROSISZ): "Daj mi swój numer".Jak da, to po ok. tygodniu dzwonisz i umawiasz się na spotkanie.ŻADNYCH SMSÓW.Ona ma myśleć o tobie, domyślać się co robisz, tęsknić za tobą, musi na to spotkanie wyczekiwać.Smsy to sobie możesz pisać z psiapsiółkami, kolegami, ale nie z dziewczyną, na której ci zależy.

Opublikowano

Albo się wstydzi wyjsc. skoro piszesz z nia calymi nocami to cos jest. 

wstydzi się wyjść a spotyka ją na melanżach, puknij się w łeb.

możesz pisać z dupą nawet 24h i nic nie zdziałasz bo traktuje cie jak przyjaciela a nie kandydata na chłopaka 

Opublikowano

Podejrzewam że ta dziewczyna czuje się jakby była najładniejszą laską w mieście, ale żaden przystojny milioner jej nie chce, dlatego szuka kumpli wśród zwykłych obywateli których traktuje jako ludzi którzy dotrzymają jej towarzystwa, ale nie wiąże z nimi żadnych planów bo jest jej wstyd. Kappa.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Możliwe jest też to, że oczekuje bardziej przyjaźni, skoro dobrze się Wam rozmawia. Nie zawsze dziewczyna poczuje do kogoś COŚ, jeżeli są wspólne tematy, itd. Również może być tak, że wstydzi się. Najlepiej prosto z mostu zapytaj się i problem z głowy. A jak nie, to zacznij ją jako-tako olewać. Zauważyłam, że jak facet stara się, to dziewczyna zgrywa niedostępną, a gdy facet zaczyna olewać, to nagle dziewczyna "budzi się" i lata za nim <facetem> :rolleyes: chociaż nie w każdym przypadku.

Opublikowano

Albo się Tobą bawi (69%) albo ma cię w d***e bo ma lepsze zajęcia (30%) albo cię kocha i zgrywa niedostępną (1%).
Sam sobie wywnioskuj co może być przyczyną nieudanych spotkań ^ ^
Ale pewnie driny jej w klubie stawiasz to i oczami świeci.
Jak już wywnioskujesz co może być nie tak i wyeliminujesz ten 1 % to postaraj się żeby chociaż śledzia wystawiła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...