Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# SKRYPTY I SAM PROGRAM ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skąd mógłbym po zasysać skrypty do L# I sam program? 

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

#L z działu o #L :D w programie masz już chyba wszystkie dostępne skrypty bo Ziomek prawie codziennie wypuszcza nowe paczki z aktualizacjami 

http://www.mpcforum.pl/topic/1266683-leaguesharp-darmowy-cheat-do-league-of-legends/

gdzieś na jednej z ostatnich stron jest ostatnia paczka. pobierasz to, wymagane programy (masz nazwy i linki na pierwszej stronie), odpalasz, zaznaczasz skrypty już w programie. nic nie trzeba dodawać samemu 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

A jakie skrypty polecacie do Katy ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Włączam przed lolem czy po włączeniu lola ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Właśnie MA. nie wprowadzaj ludzi w błąd

Zależy u kogo, no i na jakich paczkach ^^

Mi zazwyczaj na każdej paczce odpalam sobie już po samym zalogowaniu się, w lobby jak już wiem co gram to zaznaczam skrypciki i koszę ^^ Ale zdarza się, że na niektórych paczkach musiałem odpalać dopiero podczas ładowania, bo po prostu wywalało, że program przestał działać ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

Zależy u kogo, no i na jakich paczkach ^^

Mi zazwyczaj na każdej paczce odpalam sobie już po samym zalogowaniu się, w lobby jak już wiem co gram to zaznaczam skrypciki i koszę ^^ Ale zdarza się, że na niektórych paczkach musiałem odpalać dopiero podczas ładowania, bo po prostu wywalało, że program przestał działać ^^

BOŻE JESTEŚ TAK SKOŃCZONYM IDIOTĄ, ŻE AŻ MI CIĘ SZKODA. WYPOWIADASZ SIĘ WSZĘDZIE, A JEDYNE CO WIESZ O C#, TO TO, ŻE DA SIĘ W NIM ZROBIĆ SKRYPTY DO L# I ŻE SAM PROGRAM NA TYM DZIAŁA. GÓWNO WIESZ.

top@ Najbezpieczniej jest zawsze odznaczać all skrypty i odpalać l# dopiero jak bdz stał w grze. Potem zaznaczasz sobie każdy skrypt po kolei i czekasz aż się załaduje. Jak przy którymś wyjebie bugsplat, to wiesz przynajmniej na czym :)

2ivh0ly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...