Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-RexCraft

dwdrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

$R
$E
$K
$L
$A
$M
$A

===============

T-RexCraft

===========

Informacje wstępne:

oljkN6.png

IP: T-RexCraft.hostmc.pl LUB s15.hostmc.pl:7992

Tryb: Hardcore

Wersja: 1.7.2/1.7.4

Sloty: Nieograniczone

Ram: 3 GB

Łącze: Polska - Warmia-mazury - Olsztyn

Premium: NIE!

====================================

Historia serwera:

Serwer istniał już w roku 2013 jako prosty survival,

był bardzo niedopracowany, przez co upadł...

Serwer wznowił swoją działalność w styczniu 2014

roku przez co tą datę uznaje się za urodziny serwera.

Opis:

Jest to cichy serwer medium hardcore pozwalający na

wybicie sie każdemu, nawet samotnemu graczowi,

nawet w środku/końcu edycji!

Czym sie wyróżnia?

Polskie gildie (dostępne na forum):

xqCvZ4.png

Nowe, ciekawe craftingi i usprawnienia np:

z0tJmd.png

Pa5Jpv.png

4JkbxG.png

Łatwe połapanie się w informacjach:

p8T8PJ.jpg

Zero dziecinady w Administracji.

Wiele ciekawych i przydatnych pluginów:

qqICqf.png

Informacje szczegółowe:

Ograniczenie mapy do 12 tysięcy kratek ;)

Forum: http://www.t-rexcraft.wxv.pl/

Fanpage: link na serwerze ;/

Kanał YT: link na serwerze ;/

Ts3: Planowane ...

Zapraszam

serdecznie

na serwer!

image.png

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

Serwer jest z*******y szkoda że nie działają żadne komędy chat jest zablokowany budować można 500 kratek od spawnu i nikt na nim nie gra!!!

nie polecam

szkoda mi tylko administracji

Opublikowano

Serwer strasznie słabej jakości... Wbiłem i w pierwsze 5 minut zdobyłem 42 trzciny... później na jednym żelaznym kilofie zrobiłem 45 lvl, Drop jest strasznie niski (choć nie rozumiem czemu szmaragdy dropią częściej niż diaxy (powinno być na odwrót)). Dla mnie to jest 4/10 nie więcej. Widać dodatkowo, że nawet nie umiecie napisać prostego pluginu na komendy co bardzo boli bo używacie skryptów.

Opublikowano

Serwer jest z*******y szkoda że nie działają żadne komędy chat jest zablokowany budować można 500 kratek od spawnu i nikt na nim nie gra!!!

nie polecam

szkoda mi tylko administracji

Haha żal mi cie dzieciaczku hejtujesz mój serwer bo ja zhejtował twój haha. "Komędy" działają ale tak propo /spawn jest off bo to hc geniuszu. Chat był off tymczasowo a można budować 500 kratek od spawnu bo to ogarniety serwer a nie jak twój spawnik 15x15 i od razu sie wychodzi i rozwala - poprostu gufno dla 10 latków pozdro 600 :) 

Bardzo brzydki chat, styl wiadomości, oraz nazwa... T-Rex kojarzy mi się z programistą "TiReX'em". :x 6/10

Szanuję twoją ocene :P 

Serwer strasznie słabej jakości... Wbiłem i w pierwsze 5 minut zdobyłem 42 trzciny... później na jednym żelaznym kilofie zrobiłem 45 lvl, Drop jest strasznie niski (choć nie rozumiem czemu szmaragdy dropią częściej niż diaxy (powinno być na odwrót)). Dla mnie to jest 4/10 nie więcej. Widać dodatkowo, że nawet nie umiecie napisać prostego pluginu na komendy co bardzo boli bo używacie skryptów.

Po pierwsze primo co jest złego że znalazłeś trzcine i nabiłeś lvl o.O !? "Drop jest strasznie niski" a czemu ku*rwa ma być wysoki!? " (choć nie rozumiem czemu szmaragdy dropią częściej niż diaxy (powinno być na odwrót))" haha też mi kaprys se wymyśliłeś -_- . PS skrypty są lepsze od pluginów pozdro :) 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...