Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana nicku w lolu - PROBLEM

Freaky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy założyłem konto w lolu wymyśliłem sobie nick który miał być śmieszny, ale z upływem czasu poczucie humoru mi się zmieniło i muszę z pełną stanowczością stwierdzić że mój nick jest po prostu c*****y. Tak więc zaoszczędziłem trochę IP i sprawdzam sobie czy ktoś już nie ma mojego nicku. Okazało się że pierwsze 50 nicków jakie wpisałem są już zajęte przez jakiś bobów co mają 1 lvl i nie grają 2 lata. Nawet "Wódz Wielka Pała" jest już zajęty  :angry: I teraz nie wiem czy zmieniać nick na jakiś równie gówniany co poprzedni, czy może zakupić kilka postaci.

PS: Wiem że wszystko co napisałem jest bardzo fascynujące więc nie musicie mi o tym przypominać w komentarzach  :D

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Jaki miales ten nick? :D

tak w ogóle nie wiem w czym mamy ci pomóc, w wymyśleniu nicku czy jak?

Nie, po prostu chciałem się wyżalić że nubki zajmują nicki i nie grają, a przy okazji zapytać się czy dalej myśleć nad nickiem czy lepiej kupić postać ;)

Co powiesz na xXOnion_KnightXxPL?

Nie może być. Cebule nie zrozumiejo ;(
4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ja miałem kiedyś nick Vayne[ze znaczkami], jakiś 1-3 lvl go miał i bez problemu rito mi pomogło go zmienić. Spróbuj może też Ci się uda. 

Jeśli masz słaby nick a Ciebie wyzywają lepszą drogą jest zmiana teamu, mniej flamu "polaczek" = mniej stresu, lepiej będziesz grać.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jeżeli jakieś konto ma nazwe, którą chcesz przejąć, a konto jest w przedziale od 1 do 6 lvl, to można przejąć tę nazwę po 6 miesiącach nieaktywności (ostatnia zagrana gra) na tym koncie. Także jeśli ktoś nie grał dwa lata i ma poniżej 7 lvl, to powinieneś móc bez problemu ją przejąć.

Opublikowano

Jeżeli jakieś konto ma nazwe, którą chcesz przejąć, a konto jest w przedziale od 1 do 6 lvl, to można przejąć tę nazwę po 6 miesiącach nieaktywności (ostatnia zagrana gra) na tym koncie. Także jeśli ktoś nie grał dwa lata i ma poniżej 7 lvl, to powinieneś móc bez problemu ją przejąć.

Ja miałem kiedyś nick Vayne[ze znaczkami], jakiś 1-3 lvl go miał i bez problemu rito mi pomogło go zmienić. Spróbuj może też Ci się uda. 

Jeśli masz słaby nick a Ciebie wyzywają lepszą drogą jest zmiana teamu, mniej flamu "polaczek" = mniej stresu, lepiej będziesz grać.

No dzięki, nie wiedziałem o tym :D Mogę zmienić nick od razu, czy coś pisać do rito?

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

No dzięki, nie wiedziałem o tym :D Mogę zmienić nick od razu, czy coś pisać do rito?

Możesz go zmienić od razu, bez pisania do Rito. ;) 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...