Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile to wyjdzie?

xMedzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kody psc na 100zł, 20 i 20. Mógłby mi ktoś policzyć ile to bd Rp teraz a ile to będzie w tym tygodniu co teraz bd

Opłaca się poczekać czy teraz wykorzystać?

Opublikowano

Jak na słodki tydzień kupisz rp to dostaniesz.

80 zł – 4040 RP (3200 + 420 standardowych dodatkowych RP + 420 zwiększonych dodatkowych RP)

x2 20 zł – 880 RP (800 + 40 standardowych dodatkowych RP + 40 zwiększonych dodatkowych RP)

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Baaaardzo mała, mam chyba ze 100 znajomych którzy kupują refy i każdy z nich spokojnie gra na swoim koncie ;) Ale chodzą takie pogłoski, że niektórych za do banują. Może to tylko mity :O

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jeśli nie zamawiasz dużej ilości refów to nie masz się co o bana obawiać, główne 3 zasady, które czynią twoje konto bezpieczne to:

• Nie pisz do Riotu w sprawie referrali i nagród.
  • Nie zamawiaj więcej niż 150-200 referrali w ciągu tygodnia
  • Nie odbieraj więcej niż 50-100 referrali lvl 5, w ciągu jednego dnia

mpcSygna.png

Opublikowano

Potrzebujesz zaufanej stronki i wtedy kupujesz refy , oni mają zmiane ip na każdego refa , jak trafisz na jakies idiotyczne to bana wyłapiesz bo gosc zrobi z jednego ip , dostanie hajs a ty zablokowanie konta na 2 tyg + zabranie all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...