Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozterka ? weteran zmienia teren !

BurakxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w metina od serwera POLAND więc globale to moja "specjalność" privków nie lubię bo nudzą mi się po 2 godzinach spędzonych w grze. Zacząłem grać w metin2PL wbiłem sobie 44 level i pomyślałem że to nie ma sensu, ciągle to samo eventy raz na 4 miesiące ale jeżeli już taki event się pojawi to psuje gospodarkę- poprostu za duże nagrody czyt. event piłkarski. Nie to co kiedyś GM respił zaraze w m2 i wszyscy ją napierdalali :D. Generalnie szukam nowego serwera, przemyślałem i wybrałem takie jak METIN2.SG/RAVIA/BALMORA zależy mi przedewszystkim na stabilności oraz nowościach, porostu żeby się coś ruszało. Nie jakieś nowości z pizdy tylko stopniowo coś dodawane, miła administracja. Najbardziej przykuł moją uwagę SG była jakaś zmianka o zamknięciu shinshoo - z*******y pomysł coś się wreście ruszyło. Więc od kiedy będą te akutalizacje ? bo chciałbym grać już po wprowadzeniu skrzynek które są po 10 leveli. A i jeszcze ostatnie pytanie, lubie bocić, gdzie mi będzie najłatwiej ? Dodam że na grę poświecę dziennie maks 1h 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...