Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto by zagral?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To fajnie, że BĘDZIE DUŻO DODATKÓW. Stary to będzie na pewno kozacki serwer

Dzięki chce zrobić porządny serwer na którym grają ludzie :)

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Jest dużo serwerów PvP żeby się wybić musiałbyś zrobić coś nowego a to nie będzie łatwym zadaniem.

A jak bym zrobił na serwerze dużo dodatków?

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Tylko żeby tych dodatków nie było za dużo, bo co za dużo to nie zdrowo.

Kolejny? Serio? Kolejny serwer, na którym będzie dużo dodatków. Jak zrobisz coś oryginalnego to przyjdą gracze.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tylko żeby tych dodatków nie było za dużo, bo co za dużo to nie zdrowo.

Kolejny? Serio? Kolejny serwer, na którym będzie dużo dodatków. Jak zrobisz coś oryginalnego to przyjdą gracze.

np?

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Znowu serwer PvP... Czy nikt z Was nie może wymyślić czegoś od siebie ?

Możesz dodawać tych dodatków ile chcesz, lecz gdy będzie ich za dużo, to też będzie się źle grać.

Musisz pokazać, że Twój serwer będzie inny, by gracze z chęcią na niego wchodzili.

Opublikowano

Znowu serwer PvP... Czy nikt z Was nie może wymyślić czegoś od siebie ?

Możesz dodawać tych dodatków ile chcesz, lecz gdy będzie ich za dużo, to też będzie się źle grać.

Musisz pokazać, że Twój serwer będzie inny, by gracze z chęcią na niego wchodzili.

Np jaki pomysl daj mi podpowiedz

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Np jaki pomysl daj mi podpowiedz

Nie chce ingerować w Twój pomysł serwera, powinieneś sam pomyśleć, co było by dobre.

Na serwer inny niż wszystkie zrobił bym całkiem inny - starożytny - texturepack, wszystkie miecze były by inne niż w normalnym MC.

Zbrojkę można by było zrobić z dodatkowych itemów, które można było by zdobyć np.: co 10 zabić.

Co 50 ofiar dostawało by się jeden item, a gdy zbierzemy np.: 10 możemy wymienić je na zbrojkę/miecz/rzecz, której nie można nigdzie zdobyć.

Opublikowano

Nie chce ingerować w Twój pomysł serwera, powinieneś sam pomyśleć, co było by dobre.

Na serwer inny niż wszystkie zrobił bym całkiem inny - starożytny - texturepack, wszystkie miecze były by inne niż w normalnym MC.

Zbrojkę można by było zrobić z dodatkowych itemów, które można było by zdobyć np.: co 10 zabić.

Co 50 ofiar dostawało by się jeden item, a gdy zbierzemy np.: 10 możemy wymienić je na zbrojkę/miecz/rzecz, której nie można nigdzie zdobyć.

Ale ty to ciągle mówisz o serwerze pvp?

@topic ja bym zagrał na freebuild z modami gdzie możesz kupić działkę a nie dostać

Opublikowano

Dobry pomysl a dało by sie cos takiego zrobic?

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Dobry pomysl a dało by sie cos takiego zrobic?

Jest trochę osób, które robią texturki, czy dodatki na serwery.

To, co napisałem trzeba napisać samemu, więc prosto nie będzie.

Jeśli masz dostępne środki i nie boisz się wydać trochę pieniędzy na pluginy/skrypty to śmiało możesz takie coś zrobić ;)

Opublikowano

Jest bardzo dużo serwerów PvP. Jeśli chcesz się wybić i mieć paru graczy to musisz wymyślić coś naprawdę dobrego, lub mieć bardzo bardzo dobrą reklamę.

Opublikowano

Jest trochę osób, które robią texturki, czy dodatki na serwery.

To, co napisałem trzeba napisać samemu, więc prosto nie będzie.

Jeśli masz dostępne środki i nie boisz się wydać trochę pieniędzy na pluginy/skrypty to śmiało możesz takie coś zrobić ;)

Aha

Pomogłem daj like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...