Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElothMT2

Karo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Szukam exp bota, lub Multi Hacka na serwer Elothmt2.

Wiem, że to serwer easy i że zaraz rzuci się na mnie mnóstwo hejterów z tekstem 

"Co za cioota!!! nie umie grać na easy!!!"

Dlatego proszę o odpowiedzi bardziej ogarniętych osób.

Jeżeli Możecie podać jakieś linki czy coś, to najlepiej sprawdzone.

Mój komputer jest już cholernie zaśmiecony od wirusów i nie trzeba go jeszcze doładowywać.

Prosił bym o jakieś linki czy coś, i dokładną instrukcję krok po kroku jak pobrać, zainstalować i używać bota / moda.

Z góry dzięki                                                                                                                                Karo.

PS. Na necie widziałem mnóstwo linków, jednak po pobraniu moda miałem albo pełno errorów, albo całkiem inną sytuacje, niż na filmiku prezentującym tego moda. 

Opublikowano

Magiczna Panda Po pobraniu drugiego linka robiąc wszystkie wskazówki, przy ostatniej, gdy trzeba było coś wcisnąć i cieszyć sie chackiem, wyskoczył mi jakiś błąd ... ;/

Gdybyś wiedziała oco chodzi to prosił bym o pomoc bo ten drugi link znacznie bardziej mi się podoba. :)

" Runtime error " tak dokładniej

Opublikowano

Prosze ja uzywam tego na Eloth :)

Sorka ze odrazu link do pobrania ale nie mogłem znales tematu a miałem link bo kiedys pobierałem więc..

Jak cos ja to uzywam

//Skan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...