Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL się nie włącza

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elos.

Mam taki problem że wybieram sobie bohatera i nagle bum ... gra się tak jakby minimalizuje .. nic się nie dzieje ... odnawiam połączenie i nic

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Uruchom grę jako administrator jak to nie pomoże to napraw Klienta 

Uruchamiałem i dupa ... póki co to Naprawiam kilent i dam znać ;)

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Uruchamiałem i dupa ... póki co to Naprawiam kilent i dam znać ;)

Jeśli i naprawa zawiedzie to PPM na ikonkę LoL'a , Rozwiąż problem ze zgodnością i postępuj jak należy . Gdy i to też zawiedzie pozostaje Reinstal 

Opublikowano

Ja mam teraz tak, że wogole gra mi sie nie chce wlaczyc ;//

Napraw LoL , uruchamiaj jako administrator , jeśli to nie pomoże to PPM na ikonkę LoL'a , Rozwiąż problem ze zgodnością i postępuj jak należy . Gdy i to też zawiedzie pozostaje Reinstal 

Opublikowano

Jak każdy z tych porad nie da oczekiwanego efektu to zainstaluj LoLa na drugi dysk (o ile go posiadasz). Spróbuj też zrobić defragmentacje dysków i ogólny skan antywirusowy, może to jakiś robak Ci siedzi w kompie :) Jak to zawiedzie to pozostaje tylko reinstalacja całego systemu. Tylko teraz pytanie, czy aż tak bardzo Ci zależy na LoLu :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Ogólnie to GJ Riot... Właśnie w serie wyjebało mi grę, kumplowi także.. więc pewnie wszystkim :) Wylazłem całkowicie z LoL'a i teraz się zalogowac nie mogę, bo "Nie otrzymano odpowiedzi od serwera" .... GJ K***A !

I po serii :) J**** RIOT.

Opublikowano

Ogólnie to GJ Riot... Właśnie w serie wyjebało mi grę, kumplowi także.. więc pewnie wszystkim :) Wylazłem całkowicie z LoL'a i teraz się zalogowac nie mogę, bo "Nie otrzymano odpowiedzi od serwera" .... GJ K***A !

I po serii :) J**** RIOT.

Nie uzna ci tego jako przegrana przeciez...

Opublikowano

Jak to nie .. :) Sprawdzam i grają sobie aktualnie niektórzy.. nie wszyscy ale grają :) Więc czemu miałoby nie uznać za przegraną...

@Edit

Teraz wyskoczyło : " Serwer jest aktualnie zajęty. Spróbuj ponownie później " hahahaha.... W serie mam próbować później k***y wy jebane z riotu.

Opublikowano

Jak to nie .. :) Sprawdzam i grają sobie aktualnie niektórzy.. nie wszyscy ale grają :) Więc czemu miałoby nie uznać za przegraną...

@Edit

Teraz wyskoczyło : " Serwer jest aktualnie zajęty. Spróbuj ponownie później " hahahaha.... W serie mam próbować później k***y wy jebane z riotu.

Panowie to nie temat do dyskutowania tylko do pomocy pewnej osobie , jeśli macie zamiar dyskutowac i nabijac posty to piszcie sobie na PW . Moderatorze nie dawaj % za spam czy coś ale chciałem ich ogarnąć .

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie trzeba z tym nic robić tylko czekać do jutra rana, Riot prawdopodobnie coś majstruje bo ja też mam problem z tym, a to nie jest przypadek ze nagle ileśdziesiąt graczy nie moze sie zalogowac.

Opublikowano

To nie byla moja wina ;)) oni mieli problem z EUNE i zalogowac sie nie dalo. Teraz juz dziala. nie musialem naprawiac

Opublikowano

Nie zaliczyło mi gry ;) Jest git :P Nie mam jej w historii nawet... Zalogować się nie mogłem, wlazłem w 25minucie dopiero.. przegrana była więc gites, że nie zaliczyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...