Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sense.exe

ItalyRob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się spytać jak usunąć niechciany plik sense.exe na Windows XP. Nie mam paska zadań na dole z tym start i nie mam plików pomóżcie.

Opublikowano

to wygląda na uszkodzony wpis explorer'a ew. sam uszkodzony plik explorer.exe, wejdź w normalny tryb i kliknij ctrl+shift+esc następnie plik>uruchom i wpisz explorer.exe

Opublikowano

Jak wpisze to wyskakuje "System Windows nie może odnaleźć pliku "explorer.exe". Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Wyszukaj."

Opublikowano

prawdopodobnie brak pliku explorer, wejdź jeszcze raz w plik>uruchom, powinieneś zobaczyć coś takiego http://prntscr.com/4fxuyw kliknij "przeglądaj' i znajdź przeglądarkę, pobierz FRST z tego tematu Poradnik dot. logów. zapisz na pulpicie i ponownie włącz plik>uruchom>przeglądaj, znajdź ten plik FRST i go uruchom i wykonaj logi, wrzuć je na speedy.sh.

Opublikowano

I tu kolejny problem... ponieważ

nie działa mi żaden z przeglądarek prócz internet Explorer a on strasznie laguje... bo jak włączam operę to jest tylko puste okno i ładowanie...

Opublikowano

No to przez pendrive.

1. Zgraj na pendrive FRST.exe

2. Uruchom tryb z obsługą wiersza poleceń

3. Wpisz X:/FRST.exe gdzie "X" to litera pendrive

4. Wyświetli Ci się okienko FRST, zaznacz opcję additional i kliknij scan

5. Logi powstaną na pendrive

6. Podłącz pendrive pod inny komputer i wyślij mi te 2 pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...