Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15-WebApp

ChrisuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Ostatnio, któryś z youtuberów mówił o tym, że przed wyjściem FIFY ok.1,5 tygodnia jest dostępny WebApp i tam dostaje się darmowe paczki. Jako iż FIFA 14 była pierwsza fifą jaką miałem, może mi to ktoś wyjaśnić? 

Opublikowano

Jeżeli tak jak mówisz grałeś w 14, to dostęp do 15 na Web App otrzymasz za darmo.

Będziesz mógł tam jedynie handlować zawodnikami i budować swój wstępny skład do gry.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli kupie FIFE 15 i wpisze kod na innym koncie, a na starym będę korzystał z WebApp'a to kilka dni po premierze mogę przełożyć coinsy i zawodników na konto z F15? (na starym nie będę miał fify15)

Opublikowano

Jeżeli kupie FIFE 15 i wpisze kod na innym koncie, a na starym będę korzystał z WebApp'a to kilka dni po premierze mogę przełożyć coinsy i zawodników na konto z F15? (na starym nie będę miał fify15)

Jeśli rynek na web appie nie będzie zamknięty to tak.

Jednym kontem wystawisz kartę, drugim kupisz.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

kurcze no nie wiem... chciałem oddać konto z FIFĄ14 bratu, ale jak nie mam pewności czy będe mógł przełożyć coinsy i zawodników to chyba się powstrzymam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...