Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idlowanie skrzynek/skinów

Edgarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem ostatnio, że wszystkie serwery do idlowania dropu zostały pozamykane (?) albo prawie nikogo tam nie ma, za to nie brakuje serwów z achigmentami, może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?

Opublikowano

wszystko działa :) bynajmniej mi :D odśwież kilka razy listę serwerów :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

74.91.125.17:27185      Od kilku miesiecy tam idluje i jest git

Było mało ludzi to pozamykali.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Wpisz w wyszukiwarkę serwerów NoKill i poszukaj, jest bardzo dużo ;)

Opublikowano

Przy "NoKill" nie znajduje zupełnie nic, a przy "idle" to samo ciągle, czyli w c**j serwerów z achigmentami:

post-81170-0-85476800-1408868261_thumb.jpg

Nie wiem o co chodzi, nie miałem nigdy problemów z VACem na tym ip ani żadnych banów, ma ktoś jakiś pomysł?

wszystko działa :) bynajmniej mi :D odśwież kilka razy listę serwerów :D

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=bynajmniej

Opublikowano

Nie ma serwerów do dropienia, a wyszukało Ci 20 jak nie więcej :)

Kolejny bezsensowny post z Twojej strony. To są serwery achigment, a ja chcę skin/case, tym razem zrozumiałeś?

Opublikowano

Przy "NoKill" nie znajduje zupełnie nic, a przy "idle" to samo ciągle, czyli w c**j serwerów z achigmentami:

Nie wiem o co chodzi, nie miałem nigdy problemów z VACem na tym ip ani żadnych banów, ma ktoś jakiś pomysł?

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=bynajmniej

NA screenie znalazłem z ponad 7 serwerów z napisem No kill | idle ... Więc w czym niby jest ten twój problem skoro Ci je znajduje?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie ćpaj tego więcej, wyszukuje Ci serwery na których stoisz 5-7 minut i dropi CI item/skin.

Wyjdź i nie udzielaj się więcej w tym temacie, na serwerach achigment dropią achigmenty, ale Ty i tak tego nie zrozumiesz.

NA screenie znalazłem z ponad 7 serwerów z napisem No kill | idle ... Więc w czym niby jest ten twój problem skoro Ci je znajduje?

Przewiń post wyżej, pisałem, że szukam serwerów no kill, czy skin/case? Te 7 serwerów owszem jest no kill, ale nie dropią tam skiny tylko achigmenty, tak samo jak na całej reszcie które mi wyszukuje przy wpisaniu "idle".

Dobra, widzę, że się nie dogadamy. Proszę kogoś o wyszukanie mi serwerów skin/case i podanie ich ip w temacie, jak kolega wyżej. Co dziwne nie mogę znaleźć nawet serwera, który podał K4P3C wpisując jego nazwę do wyszukiwarki.

Edit: Dobra, jest tam jeden serwer ze skinami (2), ale na reszcie po prostu wchodzę i nie dropią skiny ani mi ani nikomu innemu.

Opublikowano

Wyjdź i nie udzielaj się więcej w tym temacie, na serwerach achigment dropią achigmenty, ale Ty i tak tego nie zrozumiesz.

Przewiń post wyżej, pisałem, że szukam serwerów no kill, czy skin/case? Te 7 serwerów owszem jest no kill, ale nie dropią tam skiny tylko achigmenty, tak samo jak na całej reszcie które mi wyszukuje przy wpisaniu "idle".

Dobra, widzę, że się nie dogadamy. Proszę kogoś o wyszukanie mi serwerów skin/case i podanie ich ip w temacie, jak kolega wyżej. Co dziwne nie mogę znaleźć nawet serwera, który podał K4P3C wpisując jego nazwę do wyszukiwarki.

Edit: Dobra, jest tam jeden serwer ze skinami (2), ale na reszcie po prostu wchodzę i nie dropią skiny ani mi ani nikomu innemu.

Bo drop rate jest niski. Liczyłeś, że co rundę coś dropi? No niestety nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...