Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W silverze 4 uzywalem skryptu na xeratha 5 dni i gold V :) potem zaczalem vayne ale tylko do golda IV dalem nia rade potem mialem slabe staty i skrypt nie dawal rady a teraz jakim skryptem grac aby easy wbic platynke? chyba ze dacie jakies tipy co robie zle w skrypcie na vayne lub czym wbic ;p

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Ja gram cały czas na skrypcie Blitzcrank i idę na suppa własnie Blitzem. Przeciwny bot nie ma życia na linii. Nie może farmić, ani w ogóle się ruszyć. Parę dobrych grabów i ADC zfeedowany w luj. Potem w late grab w ADC/APC i gg.

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Vayne i Trista ok działają. osobiście przy Vayne nie mam włączonych w opcjach Q i E w auto carry, bo mi to tylko przeszkadza

w jungli amumu ponoć ok, jak już mówiłam trista, chwalili suppy (thresh np.), kogmaw, 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

W silverze 4 uzywalem skryptu na xeratha 5 dni i gold V :) potem zaczalem vayne ale tylko do golda IV dalem nia rade potem mialem slabe staty i skrypt nie dawal rady a teraz jakim skryptem grac aby easy wbic platynke? chyba ze dacie jakies tipy co robie zle w skrypcie na vayne lub czym wbic ;p

ja xerathem 3 win 2 lose … kda 20/5/15 … nie da rady wyccarować ap tryndy i yasuo bo stwierdzają ze lepiej wiecej ap jak ad … ew enemy vayne 35/2 kazdy na 3 hity pada xDd
Opublikowano

ja xerathem 3 win 2 lose … kda 20/5/15 … nie da rady wyccarować ap tryndy i yasuo bo stwierdzają ze lepiej wiecej ap jak ad … ew enemy vayne 35/2 kazdy na 3 hity pada xDd

ja xerthem 36 win 6 lose ;d

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

ja gram ezrealem. niszczy. cassio ale ma exploity i beda plakac ze masz bola i moze ktos nagrywac.

i polecam tez vayne kozaczy

Age is just a number :)

Opublikowano

ja xerthem 36 win 6 lose ;d

no jak team wgl chce byc wyccarowany to da sie + mi 2 razy +/- wywala gre i gine to i kda slabsze
Opublikowano

Ja gram cały czas na skrypcie Blitzcrank i idę na suppa własnie Blitzem. Przeciwny bot nie ma życia na linii. Nie może farmić, ani w ogóle się ruszyć. Parę dobrych grabów i ADC zfeedowany w luj. Potem w late grab w ADC/APC i gg.

Jaki skrypt? Blitz czy Support?
Opublikowano

jeśli Marksman Vayne + Evade.exe  nie starcza na platyne idź znajdź skrypt brain.lua ew. zagraj Cassiopeia z exploitem i Syndrą oczywiście Evade musi być

ja na tym marksmanie i evade wycisnolem p5 i to bez żadnego wysiłku prawie zawsze mialem takie gry jak pan wyżej xerathem ,nawet jak mielismy afka to oczywiscie kda 15:5

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...