Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DK bez DMG.

Qerdesos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to mój pierwszy tut więc prosze o wyrozumiałość
a więc tak dzisiaj zaczołem sobie bić dk i tak jakoś wyszło że nie dostawałem od niej dmg gdy podleciałem z nią pod stacje bojową
potem próbowałem kilka razy jeszcze raz tak zrobić i wyszło nawet prawie za każdym razem a więc:
bierzesz najpierw na target dk(nie wiem czy na inne alienki działa) potem lecisz z nią do aktywnej stacji klanowej i potem starasz sie najechać na jakis modół tak żeby dk poleciałaz za tobą na ten modóli potem juz tylko stoisz w miejscu i bijesz dk która nie zadaje dmg mi działa mam nadzieje że wam też więc próbujcie i piszcie

Opublikowano

Mi za każdym razem buguje się inaczej (nie używam do tego stacji). Wystarczy że odlatuje pare razy od alienka tak żeby on mnie nie bił a ja jego tak i za którymś razem on nie zadaje dmg.

Opublikowano

mi sie tak czesto dzieje z lordakium dk i z bmk raz tak mialem ale najczesciej z lordakium to nie jest zalezne gdzie staniesz tylko poprostu od czasu do czasu robi sie blad bo ja za pierwszym razem myslalem ze mam laga i zaczolem sie krecic wokolo dk i nadal nic nie bil

Opublikowano

zaczynasz bić dk ciagniesz je do bazy najlepiej zebyś nie bił go jak podlecisz do bazy on cie nie bije proste ?

No i mówisz że z nim tam do tego środka a nie do modułów?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bije tak bdk codziennie. Zaciągam je na kamień, potem robie tak że gdy mnie uderzy "raz" to odlatuje i potem stoje w miejscu i za którymś razem się buguję.

Jak alien się zatrzyma i nie będzie bić to gdy się ruszycie tak że on się ruszy to bug przestanie działać. A i żeby ten bug działał musicie mieć minimalne lagi (przynajmniej u mnie tak jest :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...