Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Public Cheat 01.04.2010

cap

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam, tutaj macie cheata z innej stronki(nie mój), ale działa i jest pr00 el0 1337 xD

SS:<br> 2ivxvgj.jpg

<br><br>http://www.virustotal.com/pl/analisis/3525f7b3198fc561b9b61e26134c9ee9ff5cc8988c752f1c3f77e715ce3dd9a4-1270194167<br><a href="http://www.speedyshare.com/files/21733666/WarRock_Public_01.04.10.rar">http://www.speedyshare.com/files/21733666/WarRock_Public_01.04.10.rar</a><br><br>Credits: Croner

PS: Virusy i itd. są bo jest to cheat z bazą d3d i w każdym tego typu są i będą nie groźne viry... Pozdrawiam Cap<br><br>Scan inny bo nie tego cheata scanowałem xD sry za kłopot tampten jest do innego z forum<br><br>Przepraszam ale coś się kodowanie zrąbało xD<br>

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Specjalista
Opublikowano

To że nazwa taka sama nie znaczy że taki sam -.- ale musk...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Specjalista
Opublikowano

Enable Champs

JH

Specjalista
Opublikowano

Ja go nie robiłem, także do mnie wonów nie miejcie

JH

Opublikowano

To może ja się udzielę.

Miałem poprzednią wersję tego hacka i działała ona dobrze oraz nie miała żadnego szkodliwego sufu.

Ten zaś, czyli "nowa wersja" jest dość niebezpieczny. Ku mojemu zdziwieniu nawet Windows Defender !!! ( mam Windows 7 ), zaczął się pluć gdy tylko do końca pobrałem rara.

Kawałek loga:

Kategoria:

Koń trojański monitorujący oprogramowanie

Opis:

Ten program jest niebezpieczny i działa jako serwer proxy.

Nie wiem jak taki keylogger ma ukraść konto w wr, skoro jest coś takiego jak zmiana hasła za pomocą odpowiedzi... Ale dla waszego bezpieczeństwa, nie radzę tego ściągać, a tym bardziej włączać.

;)

Ps. post napisany przez Dzordzi'ego, sorki ale pomyliłem konta :P, widocznie jak zakładałem to, to całkiem zapomniałem że mam tamto ^^

Opublikowano

Ja go nie robiłem, także do mnie wonów nie miejcie

A do kogo mamy mieć? ty go dałeś jak ma tyle wirów to nie dawaj nawet.

A tak poza tym to ok. 13 trojanów. Chyba rekord :P

23400149.jpg