Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glaceron jest pełny ;)

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heheszki było sp7, nie da się wejść... Najśmieszniejsze jest to że byłem na statku i mnie wyrzuciło do portu xDD

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Jeśli chcecie wbić o której tylko chcecie, to polecam granie w aniołach :) dzisiaj mnie wywaliło z statku 5 razy, to zmieniłem frakcje wbiłem na statek były dwie osoby, a nie cały tłum, i spokojnie wbiłem na glace :p

Tylko słabo jest, z tym limitem rajdu, kilka osób wejdzie i nikt po za tym, czyli jest 1% ze wbijesz na rajd.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Wróciłem do domy na 16 i wbilem na glace o 17:30 i brana zamknęła mi sie przed nosem. Za drugim razem nie wyszedłem z glacy i campiłem przed wejściem. Oczywiście okazało sie za skład juz pełen ale cały czas próbowałem i w końcu wbilem. Ciekawe czy dziś mi sie uda wbić :P

Z boxa pp do sina + nie da sie nimi handlować o.O dosjate sie je w głównym a nie tak jak zawsze w załóż :D

Opublikowano

Nie będę zakładać nowego tematu,

prawdą jest że można wylosować inne sp7 niż twoja profesja? Ludzi tak piszą ale coś wątpię w to...

@Edit

Waat? dostałem % za napisanie posta w swoim temacie? Lepiej żebym robił 10 tematów niż w jednym się dopytać o wszystko tak? Zakodowane ;)))

Opublikowano

Przejdź do aniołków to nie będzie problemu ;P A to że karty mogą lecieć inne niż twoja profa to (chyba) prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...