Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fv4202 czołgiem premium 8 tieru ?

Keasr223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://ftr.wot-news.com/2014/08/20/20-8-2014/

Źródło

Jak w temacie , macie jakieś dodatkowe info ? jak tak proszę o źródła , ja wygrzebałem takie cuś

Hello everyone,

apparently, the supertest of 9.3 patch was delayed by a week, which means the test was delayed as well and the previously estimated date (next Thursday or so) is no longer valid.

- Q: “Compared to other German tanks, the armor of track module on Maus is weak. Is it a balance parameter?” A (SerB): “To write bullshit is bad for your brain. Maus has the highest track armor of all the tanks.”
- it’s possible that some cases of the Sixth Sense lightbulb not lighting up properly are caused by mods – if you experience this more often (that it doesnt light up when it should), remove mods and try again
 - apparently, 9.3 news will be published soon
 - currently, it is planned to give players who own FV4202, when it gets changed to tier 8 premium, that tank for free
 - Havok will come in “one of the upcoming patches

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

WG mówi, że będzie czołgiem premium 8 poziomu, oczywiście po znerfieniu. Wczoraj zakupiłem ten pojazd, jest przyjemny, lecz najbardziej boli brak pancerza. Wieżę ma lepszą Centurion, który jest tier niżej. 

Opublikowano

WG mówi, że będzie czołgiem premium 8 poziomu, oczywiście po znerfieniu. Wczoraj zakupiłem ten pojazd, jest przyjemny, lecz najbardziej boli brak pancerza. Wieżę ma lepszą Centurion, który jest tier niżej. 

W sumie masz rację. Centurion 7/1 jest bardziej przyjemniejszy. Na początku jest nudny a później bardzo dobry.

FV4202 to czołg który posiada Celność ale niestety ta colność jest kosztem pancerza :C

Opublikowano

W sumie masz rację. Centurion 7/1 jest bardziej przyjemniejszy. Na początku jest nudny a później bardzo dobry.

FV4202 to czołg który posiada Celność ale niestety ta colność jest kosztem pancerza :C

Celność jest jedyną zaletą tego działa? A penetracja 270? A 390 obrażeń? A 7 sekund przeładowania?

Ten czołg w zasadzie ma tylko działo, no i ew. zasięg widzenia (410m). Mobilność nie powala, ale wystarcza. Camo dobrego nie ma. Najbardziej w tym czołgu po mnie dziwią boku wieży. Od przodu przebija mnie prawie wszystko, a od boku same dingi.

Opublikowano

Camo przydaje się do pasywnego spota/campienia, a nie do snajpienia. Celność ma op, trafia we właz jadzi E-100 z 600m, ostatnio IS-7 z 400m wieże przebiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...