Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ukradzione (najprawdopodobniej) konto steam

Michoł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak da się odzyskać konto na steamie? Pożyczyłem ostatnio koledze konto steam(odznaczyłem steam guard) i on sobie tam gra w SR3 a ja w CS:GO noi ok ale po dwóch  tygodniach musiałem przeinstalować system wchodze na steama wpisuje pasy pisze błąd logowania myślę może zapomniałem ale prosi podać e mail na którym było zarejestrowane konto wiadomości niema jedyne co mi pozostało to klucz do Assasin creeda 2 i odpowiedź na pytanie '' Kto był twoim ulubionym bohaterem z dzieciństwa"

(konto było kupowane rok temu na allegro)

JAK JE ODZYSKAĆ ?

Opublikowano

a czy na steamie jest w ogóle możliwość zmiana emaila bez potwierdzenia tego na e-mailu?(chcesz np. zmienić z [email protected] na [email protected] i czy to trzeba potwierdzić na [email protected] )

mam jeszcze stare dane (dane na które na samym początku było zajerestrowane konto wyśle ci je na PW) (słyszałem że jest możliwość przywrócenia starszych danych)

Opublikowano

Nie da się zmienić email'a bez potwierdzenia. Wgl. po co bawisz się w pożyczanie konta steam, skoro ostatnim czasu steam wprowadziło funkcje udostępniania gier np. koledze, rodzinie itp. Jeżeli chcesz odzyskać konto, napisz do support.steam, że twojego konto zostało skradzione (najlepiej po angielsku) i daj im zdjęcie klucza (obojętnie jakiej gry, którą kupiłeś na tym koncie). Później ci dadzą taki unikatowy tak zwany "Ticket" który będziesz musiał napisać pod kodem i znowu zrobić zdjęcie, i po 1-5 dniach powinieneś już mieć na emailu dane do logowania.

Ps. albo napisz do kolegi, żeby ci podał hasło do konta bo zapomniałeś (a jak tego nie zrobi to idź do niego i mu na kop)

Opublikowano

jedyny klucz jaki ja mam to jest do AC a ac na steamie jest takie głupie że kupujesz assasin creed na steamie a okazuje się że to jest klucz do uplay :x

ale jak wpisuje że mam klucz produktu to mi nic nie daje bo wiadomość nie przychodzi a na steamie pisze że ten e mail nie jest w ich bazie :x 

pytałem się go i mówił że to nie on

kolega (właściwie to przeszywany kuzyn:P ) na pewno to nie on :( jak napisać taki list żeby mi zwrócili to konto?

Opublikowano

czy popełniłem błąd podawając im rachunek za kupione konto na allegro?  :D

Dostaniesz perma.

jeżeli ci się pofarci (w co wątpie) to dostaniesz na rok.

Opublikowano

Nie da się zmienić email'a bez potwierdzenia. Wgl. po co bawisz się w pożyczanie konta steam, skoro ostatnim czasu steam wprowadziło funkcje udostępniania gier np. koledze, rodzinie itp. Jeżeli chcesz odzyskać konto, napisz do support.steam, że twojego konto zostało skradzione (najlepiej po angielsku) i daj im zdjęcie klucza (obojętnie jakiej gry, którą kupiłeś na tym koncie). Później ci dadzą taki unikatowy tak zwany "Ticket" który będziesz musiał napisać pod kodem i znowu zrobić zdjęcie, i po 1-5 dniach powinieneś już mieć na emailu dane do logowania.

Ps. albo napisz do kolegi, żeby ci podał hasło do konta bo zapomniałeś (a jak tego nie zrobi to idź do niego i mu na kop)

Da się
Opublikowano

to zamykam zgłoszenie puki nie odpowiedzieli  :rolleyes:

Tak czy tak mogą zobaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...