Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYt2

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pare pytań o serverze PangeyaYT2

#1.

Co sądzicie o tym serverze, jest warty uwagi? W ile wbiłbym max lvl, ogarnał full itemy itp.

#2.

Klient jest w 100% czysty? (tzn. niezawirusowany, bez zadnych gowien)

.

Opublikowano

1) warty uwagi. grałem, ale nie gram ze względu na czas. nie wiem w ile max lvl, o eq nie jest aż tak trudno z tego co pamiętam.
2) tak.

Opublikowano

@Rikashi

Czyli ma jakiegoś wirusa?

Mógłby ktoś jeszcze się udzielić co do 2 pytania?

pisząc "nie" chyba miał na myśli, że nic nie ma, bo client jest czysty.

zaraz Ci dam ss z skanowania.

edit:

nawet specjalnie włączyłem szczegółowe skanowanie, aby wykryło każde, nawet najmniejsze zagrożenie, a nie szybkie. masz ss:

http://screenshooter.net/3194826/bvxlmsf

Opublikowano

Ja w dzień wbiłem 200 lvl, z eq troche trudniej bo są drogie ulepszacze i sie chodzi na DT po 30 ludzi :D Serwer fajny i polecam, ostatnio przestałem na nim troche grać ze względu, że często były DDosy i nawet nie szło DT zrobić.

Opublikowano

Ogółem grałem na serwerze, wbiłem maxa full eq itp, często metalami jara więc polecam chodzić na DT kontami i ma się full eq za klkoma podejściamy. Dobra była reklama to jest te 1,3k ludu, ale administracji nie widać :D

mxR.png

Opublikowano

1) Serwer trochę wzorowany na oldschoola.Szybki exp, spory drop yang, z tego powodu wysokie ceny, masa botów w v2, można ulepszać wszystkie itemy u kowala w dt, 6/7 klasowe, mało dungów ogólnie serwer taki sobie.Jak liczysz na jakieś nowości i innowacje, to raczej się rozczarujesz.

2)Tak, przynajmniej mi Eset nie usuwał żadnego pliku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...