Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Marksman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem customową grę Vayne, żeby przetestować Marksman'a. Jest mały problem, przyciskając X uderza miniony czasem za wcześnie lub za późno. Combo na spacji sprawia wrażenie jakby moja postać mogła częściej atakować, strzela>długo idzie>strzela. Można to dostosować jakoś?

Opublikowano

Może masz takie wrażenie, bo przy normalnym obrwalkingu ciągle coś klikasz i tworzy to wrażenie, że trwa to szybciej,a  przy spacji to wiadomo. dodatkowo w early wiadomo jaki jest AS

mi z farmą wszystko ładnie zawsze wchodzi, tyle, że nigdy nie trzymam X, tylko C by harrasowało od razu 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Warto kombinować z Extra windup i Farm delay, czy lepiej zostawić tak jak jest? Extra Windup time to dodatkowy czas pomiędzy autoatakami, żeby się nie anulowały? Na C farmienie działa dobrze, ale orbwalking na V (miniony) różni się od spacji (mniejsze "przerwy" pomiędzy atakami).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...