Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące konkursu

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej było zrobić stały event, że codziennie jedno pytanie i tak bez końca, najwyżej z ograniczeniem ogólnie zdobytych punktów przez osobę?

Czy jugens aby nie ma dostępu do priv?

Może by zrobić finał na żywo na ts, z najtrudniejszymi pytaniami(np. te wszystkie moje które odrzuciłeś z tego powodu)?

Opublikowano

Nie lepiej było zrobić stały event, że codziennie jedno pytanie i tak bez końca, najwyżej z ograniczeniem ogólnie zdobytych punktów przez osobę?

Czy jugens aby nie ma dostępu do priv?

Może by zrobić finał na żywo na ts, z najtrudniejszymi pytaniami(np. te wszystkie moje które odrzuciłeś z tego powodu)?

1. Nie, lepiej zrobić kilkudniowy, ze 2 osoby zgarną plakietki i tyle.

2. Jugens nie ma dostępu do private.

3. Zbędne, kto zbędzie wystarczająco punktów, ten dostanie plakietkę. Pytania wywaliłem, bo były nielogiczne/idiotyczne/niekonkretne.

Opublikowano

To może finał o jakąś dodatkową nagrodę, np. jednorazową zmiane tytułu?

PS: Sam pisałeś że były za trudne, np. "Czym różni się ulepszone zawieszenie Christie od ulepszonego zawieszenia Vickers?", na które sam nie potrafiłeś odpowiedzieć.

Opublikowano

To może finał o jakąś dodatkową nagrodę, np. jednorazową zmiane tytułu?

PS: Sam pisałeś że były za trudne, np. "Czym różni się ulepszone zawieszenie Christie od ulepszonego zawieszenia Vickers?", na które sam nie potrafiłeś odpowiedzieć.

Pomyślę. Co do tego pytania, to było tylko 1. Inne typu "jaka linia jest uważana za snajperów"... odpowiedzi przynajmniej 10.

Opublikowano

E50M :D

Teraz będziemy czekać, aż na to odpowiedzą 

A linia do WTF? A Brytyjskie medy? A niemieckie HT'ki? Wiele jest snajperskich linii.

Opublikowano

Pytania które tu wymienialiśmy zostały usunięte z ostatecznej listy, jak będzie ten finał to juri kyra i ja wymyślimy nowe.

A tego o snajperach nie pisałem, może kyra zedytował?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...