Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refferale

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje tylko zaufanej strony polskiej co robi reffy i podkreślam ma być tylko polska bo moge maximum wydac 120 zł za 100 reffów.Płatność only paysafecard.Bo na zagranicznych stronach na euro wychodzi drozej.Poszukuje cos tanszego niz refy24.pl 

Opublikowano

Jeżeli na tym mighty service mam 100 reffów za 125 zl to musze kupic 2 psc: 100zł i 30 zł i te 5 zł mi przepada? :D Jak mam mu podać ten kod?

Opublikowano

dobrze to teraz mi wytłumaczcie dlaczego w metodzie płatnośći na mighty service jest paysafecard wyblakły i nie da sie kliknąć :D tylko paypal lub przelew -,-

Opublikowano

udało sie skontaktować ze sprzedającym,jest to polak i rzeczywiscie potwierdzil ze na razie pracuje nad tym sposobem platnosci poprzez paysafecard na stronie bo malo osob zamawia i mówi żeby kody na psc wysyłać mu na maila i odeśle kod który trzeba wpisać na stronie.Zaufać mu czy to oszust? Bo mówi ze prawie wszyscy przez przelew kupują.

Opublikowano

Jeśli tak się obawiasz to nie kupuj PSC tylko zrób przelew na poczcie , będziesz miał druczek że pieniądze zostały przelane .

Opublikowano

Trudno powiedzieć czy ten mighty service to oszust, bo słyszałem kilka opinii, większość mówi, że refy dostaje, ale to może podstawieni goście. Trudno ich wyczaić.

mpcSygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...