Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za nieobecność, a raczej ich brak?

MadMike41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Około 1-2 mieś temu, przeczytałem na forum info o nagrodach za nieobecność WarRock'u.

Otóż, po 4-5 mieś nieobecności na WR zalogowałem się wczoraj na konto i ku mojemu zdziwieniu, nic się tam nie pojawiło prócz komunikatów 'Expired'.

Stąd też kieruję pytanie, czy była to jakaś potwierdzona informacja i czy to nadal aktualne? Jak się tego nie dostało, to czy można się o to ubiegać? (Wątpie, ale zapytam)

Czy może gra na Globalu w ogóle nie ma sensu? :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nikt nawet nie wie jak to działa, a nexon milczy, Więc szansę, że ktoś Ci od nich pomoże są bardzo małe.

Moim zdaniem gra na globalu ma sens jak ogarniasz i masz fajny klan :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

nagrode dostajesz po 6 miesiącach nieobecnosci. nagrody to: gold famas (30 dni) gold aiaw (30 dni) t-bomb (30dni) scorpiony (30 dni) xm8 (6 dni) 5 slot (6 dni) tmp9 (6 dni) gold rpg (30 dni) icro uzi (6 dni) medic box (30 dni)

PS. wczoraj odbierałem. 

Opublikowano

ja powiem tak nie grałem od września w WarRock Global ale 5 dni temu zalogowałem się i dostałem scorpiony famasa gold t-bomb AI_AW Gold i RPG_7 gold jako "Nagrodę za powrót" więc odpowiadając na Twoje pytanie z początku tematu tak te nagrody działają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...